Kategoriat
Hyvinvointi Raskaus & Synnytys

Tältä viikonloppu maistui, kuulosti, näytti ja tuntui

DSC_1724 – kopio-001.JPG

Viikonloppu maistui Food Market Herkun ja Satokausikalenterin pressiaamupalalle (aamu”pala” = seisova pöytä täynnä värikkäitä ja maukkaita herkkuja) Stockan uudessa Herkun Bistrossa. Food Market Herkku on ainakin itselleni spesiaali paikka, jossa ostosten tekeminen ei tunnu sellaiselta pakkopullalta – jossa ostosten tekemisestä voi jopa nauttia. Oli mukava aloittaa viikonloppu näkemällä niin paljon tuttuja.

DSC_1609-001.JPG

DSC_1610.JPG

DSC_1616.JPG

Viikonloppu maistui myös turkkilaiselle mezelle kun tytöt tulivat viettämään iltaa, äidin letuille sekä kilokaupalla jääpaloille – mulla on kokoajan kuuma, ja joudun pureskelemaan jääpaloja viilentyäkseni. Luojan kiitos mun loppuraskaus ei sijoitu keskikesään…

DSC_3815.JPG

DSC_1648.JPG

Viikonloppu kuulosti siskonpojan naurulle. <3

DSC_1750.JPG

DSC_1751.JPG

Ja näytti niin hyvältä kuin mikään voi koskaan näyttää: kuten kerroin lauantaina, ultrassa meidän vauvalla oli kaikki tosi mukavasti. Jos häntä on niin ihana tuijotella jo nyt, mitäköhän siitä tulee kun hän on vatsan tällä puolen?

DSC_1735.JPG

DSC_1730.JPG

DSC_1716.JPG

Viikonloppu näytti aurinkoiselta. Löysin vanhempieni luota jonkun vanhan talvitakin, joka menee mulla vielä tosi hyvin päälle. Kunpa tällä selviäisi koko loppuraskauden, jotta mun pelko uuden talvitakin ostamisesta vain raskauden takia ei kävisi toteen.

Viikonloppu tuntui taas siltä, että olen maapallon onnekkain ihminen: lukuisten muiden ihanien hetkien lisäksi, astuin eilen omiin yllätys baby showereihini! Luulin että olisin tähän aamuun mennessä keksinyt sopivat sanat ilmaista kiitollisuuttani ja sitä rakkauden määrää jota koin eilen, mutta oon edelleen sanoinkuvaamattoman hämmästynyt. Mulla on maailman parhaat siskot, sukulaiset ja ystävät. <3

PS: Alla vielä edellisviikon postaukset:

Lupa huonoille päiville myönnetty

Opin hyväksymään vartaloni vasta raskaana

Pieni vauva, iso huoli

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta aiheeseen “Tältä viikonloppu maistui, kuulosti, näytti ja tuntui”

Voi ihanaa! Yllätys baby showerit on kyllä parasta. Sitä oli aivan ihmeissään (kuin puulla päähän lyöty) ja onnellinen. Mahtavaa kun pääsit kokemaan!

Hyvin kuvailtu! 🙂 Edelleen toi olotila kantaa. Tuntuu etten oo ”selvinnyt” vielä polttariyllätyksestäkään. 😀

Kommentoi