Kategoriat
Uncategorized

Talous kuntoon & 30% alennuskoodi intensiivikurssille

IMG_7778.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Sun Raha

 

Olen aikaisemmin kertonut blogissa sen minkä kaikki läheiseni jo tietävätkin: olen toivoton rahansäästäjä. Olen perustellut sen niin, ettei raha ja omistaminen tee minut onnelliseksi vaan kaikki elämän pienet ilot, jotka ovat tässä ja nyt. Silti takaraivossa on aina piinannut ajatus siitä, että pahan päivän varalla tai jos jään vaikka työttömäksi, olen suoraan sanottuna kusessa.

Siksi ilahduin, kun Helena Sun Rahasta otti yhteyttä ja tarjosi blogiyhteistyönä rahanhallinnan intensiivikurssia. Ennen ensimmäistä tapaamista jännitti mikä ”tuomio” sieltä tulee, kun Helena saa kuulla mikä tunari mä tässä hommassa olen ja kuinka suurin piirtein kaikki tuloni ovat suoraan menoja. Arvostelun sijaan sainkin lempeää kohtelua ja korvaamattomia välineitä rahanhallintaan ja säästämiseen, ja ennen kaikkea mun talouden kuntoon.

IMG_7784.jpg

Pohdimme Helenan kanssa yhdessä mm. suhtautumistani rahaan ja tavoitteistani elämässä, joita rahansäästö mahdollisesti tukisi. Talous, säästäminen ja rahastot, jotka olivat ennen minulle vain pelottavia sanoja, muuttuivatkin yksinkertaisimmiksi ja ymmärrettävissä oleviksi asioiksi. Parasta oli se, että kurssilla ei tosiaan painostettu mihinkään tai kerrottu mikä on oikein; tavoitteena oli antaa näkökulmia, ideoita ja työkaluja omia arvoja muuttamatta.

Raha ja säästäminen eivät edelleenkän itsessään tuo minulle tyydytystä. Mutta entä se säästetty raha ja mitä sillä voi tehdä? Jos vähän nipistän tästä hetkestä, voin tulevaisuudessa kutsua enemmän ihmisiä häihini, lahjoittaa säännöllisemmin rahaa tai tehdä töitä vähemmän. Rahan ei tarvitse olla aina materiaa varten.

IMG_7780.jpg

En siis voi paremmin selittää, miten paljon Sun Raha -kurssista sain, ja ilokseni voinkin jakaa teille samalle intensiivikurssille alennuskoodin. Huimat 30% koodilla TYHJAAJATUS! Saat alennuksen kun klikkaat TÄNNE ja valitset kurssin ostoskoriin (”add to basket”). Avautuvaan ikkunaan tulee kohta ”Have a disount code?” johon kirjoitat koodin TYHJAAJATUS. Sen jälkeen check out ja dadaa, olet kohti tietä jossa saat talouden ja säästämisen kuriin. Tarjous on voimassa tiistaihin 17.1 mennesssä. Lisätietoa itse kurssista täältä ja yrityksen Facebook-sivuja voit seurata täältä.

 

Kuvat: Katarina Kirvesmäki

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

 

3 vastausta aiheeseen “Talous kuntoon & 30% alennuskoodi intensiivikurssille”

Talouskuntoon onnistuu kun säästää http://www.talouskuntoon.com/ ja meillä velkaantuneilla ei ole ihan helppoa. Helppo pitää perhe kasassa kun ei oikein mikään tunnu toimiivan =(( Parempaan suuntaan mennään kokoajan mutta pienet tulot ja nuori perhe uusio vielä, niin ei ole helppoa muuta kuin velkautua….. Kova on yritys eikä tässä periksi kyllä anneta

Tällainen hyvin karrikoitu esimerkki on minusta hyvä tapa kertoa, mistä säästämisessä (sijoittamisessa) on kyse. On kolme tapaa ostaa vaikkapa tonnin lomamatka. 1) Säästät etukäteen 900 euroa ja saat säästöillesi (olkoon sitten osakkeita, rahastoja tms) korkoa satasen. Eli maksat itse matkasta 900. 2) Ostat tonnin lomamatkan nyt tonnilla. 3) Haluat lähteä lomalle, mutta ei ole rahaa, joten ostat luottokortilla. Maksat tonnin lomamatkasta 1100 euroa. Kolme tapaa maksaa täsmälleen sama lomamatka. 🙂

 

Kommentoi