Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

Tällainen mä olen (tänään 27-vuotiaana)

Mä olen tänään 27.

Mä oon aina tykännyt syntymäpäivistä, mun mielestä mitään parempaa syytä juhlaan ei ole. Se, että olemme täällä ja saamme täyttää jälleen yhden vuoden lisää… Sitä jos mitään kuuluu arvostaa.

Mä olen sellainen 27-vuotias, joka mieluummin uskoo ja pettyy kuin suhtautuu varauksella ja katkeroituu. Mä haluan ottaa riskejä, heittäytyä tunteella ja katua mieluummin asioita, joita teen, kuin mitä jätän tekemättä. Vaikka aika harvoin kadun niitäkään.

Mä ostin vauvallemme uuden potkupuvun Bulevardin lastenvaatteiden kivijalkamyymälästä matkalla rakenneultraan, en vasta sen jälkeen. Haluan luoda uskoa aina positiiviseen lopputulokseen. (Mikä on ”jinksaamisen” vastakohta?)

Kun ennen en tiennyt, mitä halusin, heitin kolikkoa. Päätin etukäteen kumpi vaihtoehto on kruunu ja kumpi klaava. Ja kolikon ollessa ilmassa, mä tunsin sisimmissäni että kumman lopputuloksen haluan enkä katsonut kolikkoon enää. Nykyään intuitioni on vahva, enkä tarvitse siihen apuvälineitä, mutta jos joskus kuitenkin epäilyttää, voin aina turvautua kuuluisaan (kavereillekin ahkerasti jaettuun) kolikkokikkaan.

Suunnitelmallisuus on sekä parhaimpia että huonoimpia puoliani. Arki pysyy kasassa, mutta usein tapan samalla kaiken taikuuden.

Jossain asioissa olen pikkutarkka neuroosiin asti. Kaukosäätimen on osoitettava tiettyyn suuntaan ja lapsen lelut siivotaan aina samassa järjestyksessä. Myös mun mielenterveys on kiinni kaikissa mun kymmenissä puhelimen listoissa. (Ks. edellinen kohta.)

Äitinä sen sijaan olen leppoisa ja rento. Hieman pelottaa että jos toisen lapsen kohdalla ”ei ole enää niin justiinsa”, niin onkohan mulla silloin enää mitään rajoja. (Vitsi, vitsi. Satunnaisten itseironian ja -syytösten alla mä tiedän olevani hyvä äiti.)

Mä olen kärsimätön, mutta sinnikäs. En osaa edes selittää näiden kahden eron. En jaksa koota Ikean huonekalua tai perehtyä virallisiin asiakirjoihin, mutta voin tavoitella vuosia unelmaani tai yrittää pestä vaatteesta tahra 15 eri tavalla ennen kuin luovutan.

Elämä on liian lyhyt vihanpitoon ja katumiseen ja puolestaan riittävän pitkä hyvän omatunnon koti-iltoihin ja siihen, että oikean teon voi tehdä aina paremmin myöhään kuin ei milloinkaan.

Mä haluan viettää mun 27-vuotissynttäreitäni Linnanmäellä ja ainakin kaksi kertaa uimassa. Vatsan kanssa ei pääse laitteisiin eikä sade-ennustus lupaa varsinaista rantapäivääkään, mutta kierreranskalaiset ja merivesi säässä kuin säässä tekevät ihan jokaisen syntymäpäivän. (Pss: Instagramiin päivitän päivän kulun!)

Tässä vielä edellisviikon postaukset:

Lyhyt loma on lomaa sekin – laivalla päiväksi Riikaan

Olen ollut todella ankara

Suomen kaunein luonto on Vallisaaressa

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

2 vastausta aiheeseen “Tällainen mä olen (tänään 27-vuotiaana)”

Oi että, ihailen niin sun asennetta ja ihanan positiivista suhtautumista asioihin! Oot mun idoli <3

Hurjasti onnea (vielä vähän myöhässä) ja toivottavasti seuraava vuosi on täynnä iloa!

Mä ihailen SUN sydämellisyyttä! <3 Kiitos tosi paljon taas onnitteluistasi ja siitä että teet aina mun päivästä vähän paremman. xx :)

Vastaa

Kommentoi