Kategoriat
Uncategorized

Takaisin kotiin

Moi, kaikki!

 

DSC_0041.JPG

 

Minut ja blogini löytää nykyään täältä Lilyltä taas – mistä olen huiikean innoissani! Asuin vähän aikaa Indiedaysin katon alla (edellinen osoite: http://tyhjaajatus.blogspot.fi/), minkä aikana opin bloggaamisesta ja kartutin innostusta tähän hommaan entisestään. Pitkään kuitenkin tuntui siltä, että Lily on se oma kotipesä, johon yhteisöön on palattava jälleen kirjoittamaan. Lämminhenkiset ihmiset ja persoonalliset blogit houkuttelivat minut takaisin, ja tattadaa – täällä sitä siis ollaan!

 

DSC_0048.JPG

 

… vieläpä Lily suosittelee -leimalla, ihan mahtavaa! Kiitos vain, Lilyn toimitusäväki. 🙂

Vanhojen postausten siirto on vielä työn alla, mutta enköhän keksi vielä ajan ja keinon tehdä se!

Blogi(paluu)muuton ja syksyn kynnyksen myötä ilmassa leijuu uuden alun tuoksu. Syksy on niin tällaista ja se on ihanaa! Tuntuu, että pitkän kesän aikana olen ravistanut ylimääräiset huolen painot pois selästä (ja toki siirtänyt niitä jäätelöiden ja rannalla makoilun ansiosta kylkiin).

Seuraan tänään kuukauden – ja vuodenajan – vaihdon energisempänä ja onnellisempana ihmisenä.

 

DSC_0044.JPG

 

PS: Blogispoilereita! Lähipäivinä tulossa mm. avautumisia opiskelun pariin palaamisesta, treenikalenteria (jahka saan sen täyttymään…) ja kokemuksia ensimmäisen raakakakkuni leipomisesta resepteineen. (Bonus-spoileri: se on maultaan tiramisu – no mikä muukaan kun meikäläinen on asialla)

PPS: Ai niin joo, pari sanaa kuvien mekostakin! Se on ostettu tänä kesänä Marmariksesta, ja se on ollut yksi kesän eniten käytetyistä koltuistani. Niin mukavaa kun sitä onkin ollut pitää päivittyneet käsivarret paljaana, en malta odottaa että pääsen yhdistämään sitä kohta lämpöisen syysneuleen kaveriksi.

 

DSC_0042.JPG

 

EN: Hey guys! From now on you’ll find me here in Lily, and for that I am suuuuper excited. You’ll find my old adress and old posts in: http://tyhjaajatus.blogspot.fi. Im so ready so start a new blog chapter!

 

– Saranda

 

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fiFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “Takaisin kotiin”

Oi! Niin huippuu kun oot taas täällä!! Ikävä olikin.. ;)!!! Jee!

PS. Huikeen raikas banneri nyt! 

Voi vitsi miten hyvältä tuntuu lukea tällainen kommentti heti aamusta! <3 Kiitos, Mia K! Huippukeskiviikkoa sinne! 🙂

Kiitos, Kiti ja tervetuloa lukemaan! 🙂 Täytyypä mennä vastavierailulle sinun blogiisi. 🙂 Oikein ihanaa viikkoa sinne!

Olemme huippu huippu iloisia, että sinä ja ihana blogisi olette täällä taas! <3

Kommentoi