Kategoriat
Uncategorized

Syksy, olet uskomaton

DSC_0126.JPG

Toinen lokakuuta, pikkuveljeni ja perheemme kuopuksen kakskytvuotissynttärit. Ja minä otan area t-paidassa Aurinkolahden rannalla, yhdessä Helsingin tuulisimmissa paikoissa.

Eikö lokakuun kuulu olla se ärsyttävän pimeä ja märkä kuukausi, jolloin ensilumikin sataa?

(Okei mä en just sanonut noin, kop kop kop.)

Ihmeiden aika ei ole ohi; tuo toka lokakuuta on nyt niitä päiviä jotka hyppäävät mieleeni seuraavan kerran kun lannistaa ja asiat tuntuvat mahdottomilta. Emmä kuitenkaan saa aikaseksi säästää Etelä-Amerikan reppureissua varten ja heti perään No olihan se yks lokakuun päiväkin kuin kesä, kyllä ihmeitä tapahtuu!

DSC_0149.JPG

DSC_0172.JPG

DSC_0151.JPG

DSC_0146.JPG

Tähän väliin myös rispektit meidän veljelle, sille synttärisankarille – usein tulee kehuttua blogissa omia siskoja mutta Berton on ihan yhtä rakas ja älyttömän fiksu. Bertonilla on hyvä tilannetaju, hän on kärsivällinen, kaikille uskomattoman kiltti ja samaan aikaan hauska, kunnianhimoinen ja seikkailunhaluinen. Se osaa jokaisen maailman valtion pääkaupungin ulkoa ja se on niitä evoluutiossa harvoja selvityneitä, jotka lukevat romaania metrossa puhelimen räpläämisen sijaan. Ja siihen nähden että Berton on perheen ainoa poika ja sen takia hemmoteltu kuin mikä (kaikki kosovolaiset ymmärtää tään…), se ei näy hänen käytöksessään mitenkään – nöyryys ja muiden huomioon ottaminen ovat aina läsnä.

DSC_0116.JPG

DSC_0150.JPG

DSC_0123.JPG

DSC_0099.JPG

DSC_0161.JPG

Berton tulee tekemään jonkun muiggelin vielä oikein onnelliseksi, aivan kuten teki meidät (minut, molemmat siskoni, äitini ja isoäitini) kun halusi viettää koko syntymäpäivänsä meidän kanssa. Awss.

Lisää tällaisia päiviä (ja ihmisiä, vaikka siskoni sanonkin) maailmaan.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “Syksy, olet uskomaton”

Kommentoi