Kategoriat
Uncategorized

Sunnuntaisuosikit + viikon postaukset (48.)

IMG_20161204_161950.jpg

Hetki: aamukahvit vanhemmilla. Traditio, josta saan voimaa seuraavalle viikolle. Kahvin kanssa oli tekemääni Oreo-Nutella-juustokakkua, josta laitoinkin kuvan Snäppiin. 🙂

Treffit: tapasin tänään TarunIhana hyväntuulinen mimmi – tällaisia bloggaajakamuja ei voi todellakaan olla liikaa. Iltapäivärupattelusta jäi kevyt mieli koko päiväksi (ja kuvaussessiosta hyvät kuvat!).

Ruoka: kotitalouteemme on muuttanut voileipägrilli. Kun saman katon alla asuu kaksi ruokavalion puolesta hyvin erilaista ihmistä, toastit ovat käteviä välipaloja/ruoka-aterioita, joista voi tehdä maistuvia kummallekin. Ferhat valmisti minulle mustapapufetajuustoleivät, joita voisin vallan mainiosti syödä nyt iltapalaksikin…

Päätös: spontaani leffa-ilta. Mulla on älyttömästi blogijuttuja rästissä, mutta välillä täytyy myös hullutella ja valita se laiskempi vaihtoehto. Kävimme katsomassa uusimman Mel Gibsonin ohjauksen Hacksaw Ridgen. Kerrankin joku elokuva, jonka halusimme poikaystäväni kanssa molemmat nähdä. (Yleensä vuorottelemme leffavalinnoissa, ja toinen saa nukkua koko näytöksen ajan. Miksiköhän me edes käydään yhessä elokuvissa…) Sotaleffaksi Hacksaw Ridge oli todella koskettava vaikka paikoin itelleni liian raaka. Hieno stoori kuitenkin siitä, miten omat arvot kantavat pitkälle.

2016-12-04_21.48.48.jpg

Alla vielä kuluneen viikon postaukset. Alkuviikolla oli hiljaista, mutta onneksi viimeisinä päivinä pystyi vähän kirimään. Postauksissa on ollut myös erittäin hyvää keskustelua ja kivoja kommentteja, iso kiitos teille!

 

Blogin ekologinen jalanjälki

Kooste: marraskuu 2016

Kolme tietoisen läsnäolon harjoitusta

Some-seksikkäät yhteiskunnalliset aiheet

Yhdessä

Joulun ajan to do -lista

Sunnuntaisuosikit + viikon postaukset (48.)

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

3 vastausta aiheeseen “Sunnuntaisuosikit + viikon postaukset (48.)”

Kommentoi