Kategoriat
Ruoka & Reseptit Yhteistyö

Sokkotreffeillä / ARVONTA Taste of Helsinkiin

DSC_5339.JPG

Kaupallinen yhteistyö / ambassador: Taste of Helsinki

En ehtinyt kauhean monella sokkotreffeillä käydä sinkkuaikoina. Luulen, että jos meillä tulisi ero (viisi päivää naimisissa ja heti mainitsen eron, good job Saranda) lataisin aika äkkiä Tinderin koska sekin jäi itseltäni kokematta. Treffailu on kivaa! (Voisiko joku perustaa kaveri-Tinderin?)

Siksi olin iloinen kun kuulin pääseväni oikein fine dining illalliselle mulle entuudestaan tuntemattoman tyypin kanssa. Okei, iloinen, jännittynyt ja varautunut myös, mutta nekin kuuluvat yhtä lailla deittailuelämään. Meille oltiin varattu pöytä tyylikkäästä ja paljon kehutusta Garden by Olosta, jossa en ollut käynyt aikaisemmin. Sekä seura, että lokaali olivat siis allekirjoittaneelle uusia.

Ja se seura – se nyt sattui olemaan ihan huikea. Vastassani oli Viimeistä murua myöten -blogin Saara, joka oli just niin ihana ja symppis kuin olin häntä etukäteen kuvitellutkin. Neljän ruokalajin illallinen tuntui kiitävän ohi liiankin nopeasti. Saara on todella mukava, lahjakas ja inspiroiva tyyppi, ja kotimatkalla metrossa ajattelin, että en mä mitään Tinderiä (tai avioeroa, hehe) tarvitse kun uusiin ihmisiin voi tutustua tälläkin tavalla.

DSC_5286.JPG

DSC_5298.JPG

DSC_5301.JPG

DSC_5311.JPG

Ravintola Garden by Olo oli myös vähintäänkin kaikkea mitä olin jo siellä käyneiltä ystäviltäni kuullut: viihtyisä ja laadukas, asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ruoka sanoinkuvaamattoman hyvää. Siis niin hyvää. Söin vegaanisesti muokatun menun, jota tarjoillaan myös kesäkuussa Taste of Helsinki -tapahtumassa. Onko Taste of Helsinki teille tuttu? Mä en ole itse käynyt siellä aikaisemmin, mutta nyt odotan sitä kuin kuuta nousevaa. 14.6 – 17.6. Töölönlahden puisto muuttuu isoksi ruokajuhlaksi, jossa saadaan nauttia Helsingin parhaiden hienostoravintoloiden ja kuuluisimpien kokkien antimista. Garden by Olon lisäksi tapahtumaan osallistuvat ravintola Chapter, Fabrik, Latva, Nolla, Ragu, Wino sekä Sky ja Esperanto.

DSC_5290.JPG

DSC_5318.JPG

DSC_5324.JPG

Mikäli lippua ei vielä löydy Taste of Helsinkiin, voit nyt voittaa 1 x kahden hengen sisäänpääsylipn Instagramissani. Tililläni @saranda.dedolli (viimeisimmässä ruokakuvassa) on selkeät ohjeet skaban osallistumiseen. Ja jos arpaonni ei suosi, lippuja saa tapahtumaan vielä hyvin TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Nyt jätän teidät katselemaan illallisemme loputkin nälän tunnetta herättäviä kuvia…

DSC_5322.JPG

DSC_5296.JPG

DSC_5330.JPG

DSC_5334.JPG

DSC_5347.JPG

DSC_5300.JPG

DSC_5283.JPG

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Sokkotreffeillä / ARVONTA Taste of Helsinkiin”

Kaveritinderi, kannatetaan! Mä en oo koskaan ollut mikään ”oikeilla” treffeillä kävijä. Ei, ei. Oon liian kova jännittäjä. Mutta jos olisi sovellus mistä seksiseuran sijasta haettais oikeasti vaan ystäviä, niin vitsit mä liittyisin heti! 

Tätä ideaa pitää viljellä kaikille it-teknikoille! Ehkä me tällainen vielä saadaan. 🙂

Harmi, että tapahtuman sivuilla oleva ohjeistus on niin sekavaa suomea. Tämä oli minulle ennestään tuntematon tapahtuma ja nyt jäi kyllä hyvin hämäräksi, mikä maksaa mitäkin.

Moikka! Kiitos palautteesta. Laitan samantien viestiä eteenpäin tapahtumajärjestäjille jos pystyvät tarkentamaan ohjeita. 🙂

Tässä on selvästi selkeämpi suomenkielinen linkki, jonka muokkasin myös postaukseen: http://www.tasteofhelsinki.fi

Kiitos vielä kommenttistasi!

Kommentoi