Kategoriat
Hyvinvointi

Sokea omille saavutuksille

DSC_1086.JPGMieti sitä aikaa kun haaveilit niistä asioista, mitä sinulla on nyt.

Huomenta uuteen kuukauteen, tyypit. Meillä menee tosi hyvin. Vielä viikko sitten kun kotiuduimme sairaalasta olin vuoren varma, etten tule enää ikinä nukkumaan yli tunnin yöunia tai että elämää olisi enää imettämisen ulkopuolella. Tämänhetkinen olotila on siihen verrattuna ihan täysi vastakohta. Tällä hetkellä tuntuu, että mä olen saanut ihan kaikki asiat maailmassa mitä voisin tarvita ja haluta.

Se tunne koostuu suurimmaksi osaksi meidän pienen ihmeen ansiosta, mutta myös aviomieheni takia, jota kohtaan mun rakkaus on monikertaistunut. Eikä vain siksi, että meillä on nyt konkreettinen, biologinen side, vaan ihan sen käytännönkin ja henkisen tuen takia: Ferhat on ollut mulle maailman paras tukihenkilö, Elalle maailman paras isä ja kaiken lisäksi maailman paras aviomies kaiken tämän, vähän hullun kokemuksen keskellä.

Ja jos hetken pysähdyn miettimään myös elämän muita asioita, olen ihan oikeasti saanut ja saavuttanut niin monia juttuja, niin terveyden, vapaa-ajan, uran kuin muidenkin ihmissuhteiden saralla, josta en aikaisemmin uskaltanut haaveillakaan. Usein olemme sokeita saavutuksillemme, mutta nyt aion pitää silmäni ammollaan auki ja muistaa tämän joka ikinen päivä.

Kerron enemmän huomenna millainen pieni persoona meidän Ela toistaiseksi on ja millaista meidän arki on ollut tähän asti. Tänään aion järjestää Instagramin Storyssä question & answer -tyyppisen päivän, jossa voi kysyä synnytyksestä. Pistä siis vielä tämän päivän aikana nimimerkki @saranda.dedolli seurantaan niin voit kysyä ja katsoa mun vastauksia synnytykseen liittyen.

DSC_1110.JPGDSC_1130.JPGMenestys on sitä, että saa haluamansa. Onni on sitä, että haluaa saamansa.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Sokea omille saavutuksille”

Syyllistyn kyl pahasti tohon että ei jotenkaan huomaa mitä on saavuttanut jo… Jotenkin mollaan itseäni etten oo saanut mitään aikaan missään suhteessa, vaikka totuus nyt kun ajattelee on ehkä toinen :—D Kirjoitin kerran blogiin jotain että en pidä itseäni minkäänlaisena girl bossina (yhh en enää tykkää tosta sanasta ollenkaan) ja listasin sitten siihen kaikkea mitä en oo tehnyt tms. ja yllätyin ihan super paljon kun sitten sain siihen kommenttia miten lukijan mielestä olin just sellainen _girl_boss! Et kai tässäkin pitäisi pitää mielessä se, että arvostelee itseään sen kautta mitä on tehnyt eikä sen kautta mitä ei oo tehnyt.

Hyvä kommentti ja samaistun täysin. Mut just niin kuin sanoit, täytyy vaan katsoa asioita siitä näkökulmasta mitä on tehnyt jo eikä mitä ei oo (vielä) tehnyt. Muuten mikään ei koskaan tyydytä. 🙂

Vastaa

Kommentoi