Kategoriat
Uncategorized

Siunaus valepuvussa

DSC_0042.jpg

Mä olen ollut viimeaikaisten kelien takia aivan seitsemännessä taivaassa. Aamu-uinteja, lounaita ulkona, hameita, pihatoimistoja… Tiedän, että suurin osa teistä on siirtynyt jo syksyyn, mutta mulle se ei tule tapahtumaan ainakaan elokuun puolella vielä. Siskoni on menossa naimisiin syyskuun alussa ja miellän niitä vielä kesähäiksi!

Syksystä puheen ollen, moni on jäänyt nyt vailla opiskelupaikkaa. Muutamalla tutullani päättyy myös työsuhde ja yhdellä vuokrasopimus rakastamassaan asunnossaan. Sen lisäksi tuntuu, että todella moni pariskunta on eronnut viime aikoina.

Vastoinkäymiset tuskin koskaan tuntuvat sillä hetkellä mukavilta kokemuksilta, mutta olen kantapään kautta oppinut että ne ovat joka kerta olleet oikeita siunauksia valepuvussa. Olen itsekin jäänyt ilman koulua, töitä, kämppää ja poikaystävää, ja saanut monien itkujen ja huutojen jälkeen todeta, että ne ovat tuoneet oikeasti paljon parempia asioita elämään. Kummallisesti myös kaikki suurimmat elämän mullistukseni ovat yleensä tapahtuneet juuri loppukesästä. Ne ovat usein vieneet oman veronsa kesästä nauttimisisesta, mutta sen jälkeen syksyllä on ollut vapauttavaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Katsoa mitä sellaisia asioita maailmalla on meille tarjottavana, mihin eivät oma mielikuvitus ja suunnitelmat ylety.

DSC_0029.jpg

DSC_0015.jpg

Tsemppiä kaikille elämän muutoksiin, asiat aina järjestyvät (yleensä jopa parempaan päin)! <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi