Kategoriat
Uncategorized

Sitä saa mitä pyytää

DSC_0284.JPG

Olen pyöritellyt viime aikoina ajatuksia siitä, kuinka annamme ylpeyden tulla tielle. Miten jätämme tarttumatta niin moneen tilaisuuteen, kun emme uskalla pyytää sitä mitä haluamme. Olin itse asiassa kirjoittamassa pitkänkin postauksen aiheesta, kunnes muistin että olen tehnyt niin jo aikaisemmin. Postauksesta Se, joka kehtaa voitte lukea aiheesta enemmän.

DSC_0279.JPG

DSC_0272.JPG

Muuta tähän aamuun: torkutin 45 minuuttia mutta nyt sain raahauttua takalistoni vihdoin töihin. Muuta näistä kuvista: reppu on paljon käytetty tuliainen poikaystäväni äidiltä, neule on Ginasta ja kerännyt paljon kehuja ja viimeisin muttei tosiaankaan vähäisin, kevät on tulossa Aurinkolahteen.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Sitä saa mitä pyytää”

Hihi, tein juuri maanantaina vlogin vetovoiman laista – ja täysin samaa mieltä siitä, että pitää vaan uskaltaa pyytää ja ehkä sen asian myös sitten saa 😉 Ps. Ihana reppu! 

Hei se on mennyt multa ohi, pitääkin kattoa. 🙂 <3 Kiitos, mäkin tykkään siitä. 🙂

Hei voi ei, kiitos kun sanoit! En tiedä mistä se johtuu, linkin pitäis olla oikein mutta nyt ”tyhjensin” sen, tallensin välissä ja julkaisin uudestaan. Kokeilisitko nyt? Kiitos vielä kun sanoit.<3

Oho, unohtui vastata. Toimii kyllä. Siinä ekassa linkissä oli vaan http:// alussa kahteen kertaan. 😀

Kommentoi