Kategoriat
Uncategorized

Sillä hetkellä, niillä voimavaroilla

DSC_0144.JPG

Jos et seuraa minua sosiaalisessa mediassa, olet saattanut ainakin kuulla joitakin hullun naisen iloisia tuuletuksia ympäri pk-seudun katuja: palautin opinnäytetyöni!

Kun luin oppariani viimeisen kerran juuri ennen sen lähettämistä, en ollut erityisen ylpeä. Keksin monta epäkohtaa, ja mietin mielessäni kaikkia niitä päiviä kun olisin voinut kirjoittaa sitä enemmän. Olisin voinut panostaa enemmän siihen kappaleeseen ja tuohon kappaleeseen.

DSC_0143.JPG

Asiat, jotka teemme elämässämme ovat tuloksia sen aikaisista hetkistä ja voimavaroista. Jälkiviisaus opettaa tulevia tilanteita varten, mutta sitä ei kannata käyttää piiskurina jo tehtyjen asioiden kohdalla.

Vaikka nyt jälkeenpäin kirjottaisin varmasti paremman lopputyön, en voi soimaa itseäni etten pystynyt aikaisemmin kiitettävään suoritukseen. Tein silloin parhaani, sen aikaisella kiinnostuksen tasollani, sen aikaisella energialla ja häiriötekijöillä. Senkin aikaisia päätöksiä on kunnioitettava.

(Ja oikeesti, kuka hitto sitä opparin arvosanaa edes katsoo? Kysynpähän vain.)

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Sillä hetkellä, niillä voimavaroilla”

Just näin! Tämän kun muistaisikin aina kun alkaa stressaamaan turhista asioista. <3

Arvosanaa ei katso yhtään kukaan. Onneksi olkoon ison urakan päätökseen saamisesta! Nauti helpotuksesta ja euforiasta, kellu siinä, vastaavia fiiliksiä ei elämässä ole usein 🙂

Kauniisti ja kannustavasti sanottu! Kiitos ja mukavaa sunnuntaita sulle. 🙂

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: