Kategoriat
Uncategorized

Sen Oikean metsästys

Taas tämä tuttu valinnavaikeus. Olen kyllästynyt edelliseen, ja nyt tarvitsen jotain uutta säpinää ja iloa arkeen. Jotain, mitä jaksaisi tuijottella pitkin päivää ja silti pitää siitä tiukasti kiinni.

En ole todellakaan yhden kalenterin nainen. En ole ikinä rakastunut kalenteriini – ja siten, en ole koskaan pitänyt yhtä ja samaa kalenteria vuoden ympäri. Olen voinut tykästyä kalenteriin, viettää sen kanssa muutaman hyvän kuukauden kunnes olen sanonut taas hyvästit ja jatkanut elämääni eteenpäin toisen kanssa.

Ja uskokaa, olen koittanut muuttaa sitä piristävillä teksteillä ja inspiraatiokuvilla, mutta turhaan. Loppujen lopuksi sivut ovat yhtä kuulakärkikynäsuttauksia ja huonoja muistoja.

Päätin lopulta lakata etsimästä sitä täydellistä. Ajon vaihtaa kalentereita ja testata, mikä tuntuu hyvältä. Pitää uskaltaa vaihtaa, jos löytää paremman, tiedättekös. En haluakaan väkinäisesti sitoutua pitkäksi aikaa johonkin, mikä ei kolahda täysin, vaan sen sijaan seikkailen kalentereiden välillä kunnes vastaan tulee Se Oikea. Silloin taivaalla loistaa sateenkaari ja mä näen vaaleanpunaisten linssien läpi ankeammatkin tapahtumamerkinnät ja tenttipäivämäärät.

IMG_20130910_172616.jpg

Eilen ostin tämän vuoden neljännen kalenterini (kuvassa näkyvä) Akateemisesta kirjakaupasta, ja se on ihan jees. Uskon jopa, että meillä tulee olemaan hauskaa jonkun matkaa. Eikä sitä koskaan tiedä, jos vaikka ajan mittaan kiinnymme toisiimme ja haluamme viettää keskenämme aikaa, vaikka päivät loppuisivatkin kesken.

2 vastausta aiheeseen “Sen Oikean metsästys”

Niin tuttu tunne! Täällä toinen samanlainen ilmoittautuu, etsintä jatkuu. Ehkä pitäisi opetella käyttämään luurin kalenteria -ihan testiksi. Ehkä se olisikin se oikea?

Jess, helpottavaa kuulla, että muita samanlaisia löytyy!:D ja joo mäkään en ole kokeillut puhelimen kalenteria, mutta se voisi olla seuraava jonossa… kerro miten käy jos kokeilet ensin! 🙂

Kommentoi