Kategoriat
Koti & Sisustaminen Yhteistyö

Seiniin eloa + 25% alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

DSC_0077.JPG

Isoisäni oli suuri antiikkitaulujen harrastaja. Hänen talonsa oli täynnä toinen toistaan erikoisempia ja vanhempia tauluja, joita hän oli ostanut huutokaupoista, kirpputoreilta ja e-baystä. Australiassa kiersimme yhdessä antiikkinäyttelyissä ja kun hän oli käymässä Suomessa, hän tiesi jokaisen Helsingissä järjestettävän huutokaupan.

Kiersin hänen kanssaan etsimässä antiikkitauluja ja -esineitä vain hänen mieliksi. En koskaan ymmärtänyt mikä vanhoissa, arvokkaissa tauluissa kiehtoi. Hän toi niitä minullekin Australiasta tuliaiseksi vaikka yritin kovasti kertoa, että tuskin laitan niitä koskaan seinälle.

Isoisäni kuoli viime maaliskuussa ja kuvittelin, että hänen poismenonsa saisi minut taulujenkin osalta nostalgiseksi. Hän oli minulle yksi maailman rakkaimpia ihmisiä ja olimme todella läheisiä, mutta hänen antamansa taulut ovat yhä varastossa ja kiinnostukseni niihin on edelleen miinuksella. Olen ehkä kylmä, mutta me molemmat tiesimme, että suhteemme mittari ei ollut se, että osasinko arvostaa hänen taulujaan.

DSC_0082.JPG

Kun Desenio kysyi, haluanko lähteä yhteistyöhön heidän kanssaan, ensimmäinen ajatukseni oli että enhän mä välitä tauluista. Selasin kuitenkin heidän nettisivujaan vain muistaakseni, että tauluthan ovat muutakin kuin vain antiikkia ja historiaa. Taulut voivat olla hauskoja ja omaperäisiä ja ne voi valita pelkän ulkonäön perusteella eikä aina vain sen mukaan, miten arvokkaita ne ovat tai kuka ne on tehnyt.

DSC_0096.JPG

DSC_0078.JPG

Rakastan merta ja asumme meren lähellä, joten tuntui luonnollisesti tilata muutama meriaiheinen juliste. Toimistonurkkauksen taulu on Twelve Apostles, jonka valitsin isoisääni ajatellen, sillä se sijaitsee Australian Great Ocean Roadin varrella. Koko on 50×70.

DSC_0085.JPG

DSC_0090.JPG

DSC_0091.JPG

Makuuhuoneeseen valitsin kaksi pienempää julistetta (molemmat kokoa 30×40): mustavalkoisen Lighthousen ja Path on beachin. Kaikki julisteet ovat tammipuukehyksissä, jotka on myös tilattu Deseniolta.

Meidän kotitaulujen lisäksi tilasin siskonpojalleni hänen syntymäivänään kaksi taulua: Alphabet Turquoise ja Elephant Blue. Niihin valitsin leikkisät magneettiset julistekiinnikkeet. Alla pari puhelinkuvaa julisteista tauluissa.

20180721_134423-001.jpg

Koodilla ”SARANDA” saat 25% alennusta julisteista* 31.7.-2.8. välillä

*Ei koske kehyksiä tai handpicket-/collaboration-osioiden julisteita

Voit tilata omat julisteesi Deseniolta tämän linkin takaa.

Ehkä isoisäni olisi ylpeä jos näkisi, että olen valinnut edes jonkinlaiset taulut kotiini. Eivät ehkä hänen tyyliset, mutta omani.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi