Kategoriat
Uncategorized

Se täydellinen objektiivi – Nikkor 35mm

IMG_2845.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com

 

Mä olen Nikonisti henkeen ja vereen – Nikon on ollut osa lähes päivittäistä elämääni siitä asti kun ostin itselleni ensimmäisen järjestelmäkameran joululahjaksi vuonna 2012. Sen jälkeen kamera on vaihtunut (tosin vain kerran ja silloinkin vasta neljän ja puolen vuoden ahkeran käyttämisen jälkeen) ja linssit kasvanut kokoelmaa pikkuhiljaa. 18-50mm kittilinssin lisäksi olen kuvannut 55-300mm ja 50mm-linsseillä. Ensimmäinen on erinomainen erityisesti kaukaisten kohteiden kuvaamiseen ja jälkimmäinen toimii parhaiten henkilökuviin.

Nyt valikoimaani on saapunut sellainen objektiivi, joka täyttää jokaisen (valokuvaamiseen liittyvän) tarpeeni: AF-S Nikkor DX 35mm f/1.8g. Polttoväli 35mm luo erinomaiset puitteet niin henkilö-, ruoka- kuin maisemakuvauksiinkin. Se on nopea ja valoisa linssi kirkkaan 1.8 aukonsa ansiosta.

On todella kätevää, kun sama linssi on käytössä asukuvissa ennen pressitilaisuutta, itse pressitilaisuudessa ja vielä after workeilla pressitilaisuuden jälkeen. Säästyy turhalta venkslaamiselta ja kantamiselta. Niin ja siitä kantamisesta – tämä yksilö on niin pieni ja kevyt, että se mahtuu pieneenkin laukkuun.

Tilaa oma objektiivisi Verkkokauppa.com:ista TÄÄLTÄ. Alle kokosin muutaman tällä linssillä kuvatun otoksen havainnollistamaan lopputulosta. 🙂

DSC_2316.JPG

DSC_2854.JPG

DSC_3351.JPG

DSC_3649-002.JPG

DSC_3423.JPG

DSC_3585.JPG

DSC_4128.JPG

DSC_4170.JPG

 

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Se täydellinen objektiivi – Nikkor 35mm”

Nää oli mullekin alussa ihan hepreaa mutta loppujen lopuksi ei ole kauhean monimutkaisista asioista kyse kun vähän otti selvää. 🙂

Ihanaa sunnuntaita! <3

Kommentoi