Kategoriat
Uncategorized

Se taisi löytyä

Nimittäin tämän hetkinen lemppari kick ass biisi. Keshaa ja Pitbullia täältä.

Niin, ja myös oma ala.

111.jpg

 

Tänään oli tosi vaikeata herätä töihin pitkän viikonlopun jälkeen, mutta sitten kun sinne pääsi olikin ihan huippu päivä. Oon todella onnekas mun työharjoittelupaikan suhteen. Sen lisäksi että se on osapalkallinen, sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä ja saan itse suunnitella päivieni aikatauluja ja sisältöjä, koko henkilökunta on todella mukavaa ja kannustavaa. Saan tehdä kaikkia hommia kasvatusohjaajasta ja oposta vapaa-ajan toiminnan vetäjiin ja eri opettajien sijaisuuksiin. Välituntien suunnittelua, läksypiirejä ja vanhempainiltoja.

On kans tosi makeeta ja silmiä (ja jokaista muutakin aistia) avartavaa ns. elää peruskoulu uudestaan. Oppia, että sammakot vaipuvat talveksi horrokseen ja että undulatti on englanniksi budgie. En oikeasti muistanut. Katsoa sivusta poikien puhuvan kuinka jännittävää olisi maistaa röökiä ja tyttöjen kutsuvan omiin synttärijuhliin vain luokan suosituimmat mimmit. En muistanut sitäkään.

Opin soittamaan taas nokkahuiluakin.

112.jpg

Tiedänhän mä, että harjoittelu on hyvin eri asia kun varsinainen työpaikka, mutta kyllähän se vähän antaa osviittaa tulevasta. Ja toivoa siitä että ehkä se oma ala on oikeasti lähempänä kuin mitä on tajunnutkaan. Viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Huomenna meenkin vetämään liikuntaa koko päiväksi! Ja kuuntelutan niille sitä Keshaa. Siis tää on vaan niin siistiä.

xx, Saranda.

Kuvat on otettu eilen Porvoosta.

6 vastausta aiheeseen “Se taisi löytyä”

Itse työsuhde on yleensä antoisampaa kuin harjoittelu, koska vaikka vastuuta onkin enemmän, sen myötä tulee myös vapaus ja lähtee sellainen muiden miellyttämisen tarve. Nauti kuitenkin opiskelusta täysin (kurkkasin sivupalkista, että opiskelet sosiaalialaa, hienoa!) ja työharjoittelusta myös!
Mieletöntä että jaksat pitää vielä tällaista ihastuttavaa blogia samaan aikaan. 🙂

Näin mä vähän toivonkin että varsinaisessa työelämässä ois ihan yhtä kivaa 🙂 We’ll see! Ihana kommentti <3

Kommentoi