Kategoriat
Hyvinvointi

Salaiset taitoni, pakkomielteeni & 15 muuta kysymystä

Löysin Emmin blogista tosi kivan ”gallupin” ja tajusin, etten ole niihin hetkeen täällä vastannut. IRC-Gallerian kulta-aikoina erilaiset kyselyt olivat ihan mun lemppareita. Ehkä ne tuovat tänne blogiinkin omanlaista vastapainoa ja lukijaa lähemmäs kirjoittajaa, vai mitä mieltä olette?

Kuvat on otettu yksi aamu Makers-kahvilassa ihanan Hannan kanssa (Sunday Blondie).

Makers Lauttasaari

En ymmärrä: miksi nämä kuvat näyttävät yhtäkkiä näin tummilta vaikka eilen näitä muokkaessani sävy oli ihan ok.

Seuraavaksi ajattelin: pistää teeveden kiehumaan ja lukemaan muutaman ystäväni blogia ennen kuin jatkan omien kirjoitusteni parissa.

Viime aikoina: olen stressannut tavallista enemmän. Osittain meidän matkoista ja siitä, ehdinkö tekemään kaikki pakolliset työt ennen lähtöä, osittain alle kolmen kuukauden kuluttua koittavista häistä, osittain rahasta ja osittain tosi pienistä ja turhistakin asioista…

En osaa päättää: haluanko sittenkin edes muutaman kukan koristeeksi hääjuhliimme.

Muistan ikuisesti: toivottavasti tosi tärkeitä hetkiä elämäni varrelta. Eräs läheiseni ihminen on sairas ja toivon että muistan hänet, hänen äänensä ja meidän suhteemme ikuisesti.

Päivän paras juttu: kello ei ole edes kahdeksaa vielä, joten sanotaan ainakin se, että herääminen reilu 7 tunnin yöunien jälkeen, kulhollinen granolaa ja viereissä huoneessa nukkuva avomies, jota menen aina välillä katsomaan koska hän on maailman söpöin nukkuessa! (Ja muutenkin.)

Noloa myöntää mutta: torkutin tänään yhteensä tunnin ja 20 minuuttia.

Viikko sitten: rikoin puhelimeni ja käynnistin loppuviikoksi sarjan epäonnistumisia.

Kaikista pahinta on: no se stressi, niin t u r h a a.

DSC_9769 – kopio.JPG

DSC_9834 – kopio.JPG

DSC_9795 – kopio.JPG

Salainen taitoni on: nukkua missä vain, miten vain. Se, että nukkuessani voin paljastaa syvimmät salaisuuteni kun puhun unissani. Se että voin viettää tuntikausia syväkyykyssä (vaikka itse kyykkyliikettä vihaankin). Se, että opin soittamaan pianoa ilman nuotteja. Siinä mun kaikki taidot olivatkin. 😀

Jos saisin yhden toiveen, se olisi: että minä ja läheisini eläisimme mahdollisimman pitkän, terveen ja onnellisen elämän.

Minulla on pakkomielle: siistiin asuntoon, suklaaseen ja listoihin.

Söin tänään: toistaiseksi vain sitä (Urtekramin, PARASTA) Crunch & Choco granolaa.

Ärsyttävintä on: että joka päivä tuntuu kuin vuorokaudesta loppuisivat tunnit kesken.

Minusta on söpöä: no se nukkuva poikaystävä, mutta myös ihmisten erilaiset pienet ”virheet” ja mokat. Ihminen on söpöimmillään vähän epätäydellisenä.

Hävetti: musta tuntuu että häpeä on yksi perustunnetiloistani; teen kokoajan jotakin noloa jonka muisteleminen saa naamani hautautumaan käsiini. Ehkä tästä voisi kirjoittaa oman postauksen? Onko siellä muita kroonisia häpeilijöitä?

Olenko ainoa, jonka mielestä: ??? En keksi tähän mitään. Ehkä siksi koska harvoin kukaan on ainoa maailmassa missään asiassa. 😀 Ja hyvä niin!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

11 vastausta aiheeseen “Salaiset taitoni, pakkomielteeni & 15 muuta kysymystä”

Postaustoive otettu vastaan! 🙂 Kiitos kommenttista ja Kolun tekstin linkittämisestä, aina voi lukea vähän Eeva Kolua. <3

Haha, esim. nyt hävettää että toi kommentti on jostain syystä kaks kertaa! 😀 Kuinka osuvaa.

Hahah voi kuule. 😀 Lilyn teknisiä ongelmia ei tarvitse kenenkään hävetä! Kivaa päivää sinne. <3

Ihana Anna, arvaa mitä; just tuskailin äsken että mistä kirjoitan seuraavaksi, ja sit tuli tää sun kommentti ja haaste! Kiitos ajatustenlukija!! 🙂 <3

Kiva kuulla ihana. <3 Sitä samaa sullekin, mitä mukavinta päivää! 🙂

Oot symppis, kiva postaus! Se on kumma, miten usein yhdestä epäonnisuudesta käynnistyy niiden sarja – tai ainakin se siltä epätoivoisena tuntuu.

Ja hei, hörähdin tolle ”Urketramille”. 😀 Näppäilyvirhe vai onko Urtekram kääntyny aina sun mielessä tohon muotoon?

Ääk on ehdottomasti kirjoitusvirhe! 😀 Muokkaan sen samantien, kiitos kun huomasit! 🙂

Ja aww sä oot symppis kun kommentoit! <3 Piristit mun aamua. 🙂 Toivottavasti sulla on tosi kiva päivä edessä, ilman ainuttakaan epäonnista tapahtumaa!

Kommentoi