Kategoriat
Uncategorized

Relove – missä olet ollut koko elämäni?

IMG_20170904_165040_473.jpg

Vinkki vitonen stadilaiset ja Stadissa viihtyvät ja erityisesti te, jotka olette löytäneet käytettyjen vaatteiden shoppailemisen hienouden: Relove. Relove on käytettyjen vaatteiden liike Töölöntorin sydämellä. Vanhojen vaate-aarteiden lisäksi myymälästä voi löytää mm. sisustustavaraa, luonnonkosmetiikka, kirjoja ja ruoan ylimpänä ystävänä tietysti kasvisruokalounasta, muuta suolaista syötävää sekä (raaka)kakkuja. Harmikseni kahvila oli tällä kertaa vesikatkoksen takia kiinni, mutta onpahan yksi syy (lisää) palata.

IMG_20170904_165951_292_resized.jpg

Kuvat eivät puhu edukseen, koska en juurikaan tajunnut ottaa niitä. Osoite on Sandelsinkatu 6, jos haluatte omin silmin nähdä.

IMG_20170904_165245_510_resized.jpg

Relove, Sandelsinkatu 6, Helsinki

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

8 vastausta aiheeseen “Relove – missä olet ollut koko elämäni?”

Relove on tuonut kyllä kivasti kuhinaa Töölöntorin kulmalle! 🙂 Kuulin myös huhua, että sieltä kannattaa ehdottomasti varata pöytä, mikäli on kirppistelylle tarvetta – tavara vaihtaa omistajaa sen verran vilkkaasti. 

Hei toi on hyvä tietää, kiitos Tomi. 🙂 Olisi kiva jättää tavarat tollaseen tyylikkääseen ja suosittuun paikkaan. Otin vähän selvää ja ilmeisesti myymismuotojakin on erilaisia.

Relove on kyllä ihana, sekä heidän kahvila, brunssi, lounas ja välipalat (monta juttua siellä testattu :D). Mun kirppistely on yleensä painottunut lähinnä omien vaatteiden myymiseen, mutta Reloven tunnelma on niin erityinen, että sieltä olen joskus löytänyt ihan itsellenikin vaatteita 🙂

Hahha kunnon vakkariasiakas. <3 Vai että brunssikin – miten kivankuuloista!

Voii vitsi Relove on kyllä ihana paikka! Tarkotuksena olis itekkin mennä käymään siellä viikonloppuna 🙂

Ihan lempparipaikka, jossa söin viimeksi myös tosi maistuvan lounaan! 🙂

Kommentoi