Kategoriat
Uncategorized

Relaa nyt vähän

Voi jeesus oon stressannut taas aivan liikaa kaikesta. Inspiraatio on kadonnut täysin ja tilalle on tullut mitä vähäpätöisimpiä asioita, joista oon silti onnistunut vääntämään niin kamalia sotkuja.

IMG_20130925_121041.jpg

Välillä tekee mieli vaan tarttua itseäni olkapäistä kiinni ja huutaa ”Relaa nyt vähän, nainen”, ja jättää kaikki murheet yhteen paikkaan ja itse lähteä toiseen.

Ja niin mä vähän teinkin. Eilen oli pitkästä aikaa kunnon koti-ilta, ja vitsi kun tuli tarpeeseen. Kotona on niin hyvä olla – tai no olin vanhempieni luona, jossa tosin on joskus vielä parempaa. Tajusin, että oon onnellisimmillani ehkä juuri silloin, kun en tee yhtään mitään (ja kun en pode huonoa omatuntoa siitä).

IMG_20130925_121229.jpg

Päätin tehdä näin loppuviikon: olla enemmän kotona ja murehtia vähemmän, mitä sen ulkopuolella tapahtuu. (Opettajieni kauhuksi) maailma ei kaadu jos en pääse joka luennolle, enkä varmastikaan tipu kehityksestä kokonaan pois jos en käy joka aamu lenkillä. Ajattelin muutenkin rentoutua koko loppuviikon urheilun sarassa, koska tittidii, aloitan maanantaina crossfitin alkeiskurssin! Pakahdun onnesta kun mietinkin koko asiaa, hahah.

IMG_20130925_121802.jpg

Sen sijaan aamukahvittelut ihanan ystävän kanssa ennen koulua on enemmän kuin tervetulleita. Ja rusetit ja sydämet.

PS. Kotona on mukavaa senkin takia, kun sinne ilmestyy aina vähän väliä mitä mahtavimpia postikortteja Kaliforniasta. Aivan hirveä ikävä sua, Oonariina!

11 vastausta aiheeseen “Relaa nyt vähän”

Rentoutuminen on parasta! Varsinkin mukavan kahvikupposen äärellä 🙂 yritin puhua siitä omassakin blogissa. Mukavaa, että täällä on paljon ihmisiä jotka jakavat samanlaisia ajatuksia!

Joo, oon ehdottomasti sitä mieltä, että rentoutuminen on onnellisen elämän tukipilari:) aina välillä se vaan lipsuu pois mielestä…

Sarandra/Sandra (rakkaalla lapsella on monta nimeä, ehehe), teit mun koulupäivästä superkivan, joten aattelin et nyt mun olis aika ryhdistäytyä ja kommentoida. Silläkin uhalla, että tästä tulee turhin kommentti ikinä. 😀 Kiitos päivästä muru!

Sun listas kaipaa vähäsen täydennystä. Hyvät kuvanmuokkausohjelmat on myös enemmän kuin tervetulleita 😉 Mut ehkä ne on niin salasii et ihan hyvä jättää mainitsematta haha.

Hahaha räkätän ääneen noille nimille… ei hyvää päivää.

Ja kiitti vaan itelles, babe, sunnuntaita ootellessa! Siihen asti oon nenä kiinni puhelimessa leikkimässä ihanalla uudella lempisovelluksellani:-D

Vitsi oon kateellinen saunasta! Oon ite aina superinnoissani kun oon menossa jollekin saunomaan, auttaa rentoutumaan joooka kerta.

Toivottavasti sunkin stressi lievittää. 🙂

Siistii, varmaan rankkaa toi crossfit, pitää varmasti olla hyvässä kunnossa 🙂 tsemii!

Ei kuulemma tarvii olla ennen kun aloittaa 🙂 jos pitää, oon pulassa… mut siistiä se on kyllä!

Kommentoi