Kategoriat
Hyvinvointi

Reilu kuukausi vappuun, niskaturvotusultra ja muita ilonaiheita kriisin keskellä

Apua kuinka masentava ilmapiiri mediassa tällä hetkellä on. Ottamatta kantaa sen aiheellisuuteen olen sitä mieltä että perjantain kunniaksi saisimme kääntää ajatukset edes yhden postauksen verran positiivisempiin asioihin.

(Mun oli tarkoitus listata ilonaiheita näin niin kuin universaalisesti mutta lopulta tämäkin teksti kääntyi itserakkaasti kohti omaa napaani. Älä jatka lukemista jos itsekeskeisen egoistin jutut eivät tänään uppoa.)

Kohta on kevät ja reilun kuukauden päästä VAPPU. Kui kivaa! Viime vappuna Ela oli sellainen parikuinen pallero, joka liikkui minun ja kavereitteni kanssa piknikeillä eli suomeksi nukkui vaunuissaan suurimman osan ajasta. Tänä vappuna haluan ”osallistaa” Elan vapun viettoon mutta en ihan vielä tiedä että miten. Kaikkia ideoita otetaan vastaan! Mitä ”vappujuttuja” voi tehdä reilu yksivuotiaan kanssa? Osaisikohan Elatsu puhaltaa vielä saippuakuplia?

Odotan muutenkin tulevaa kevättä ja kesää todella innolla. Ferhat aikoo pitää koko heinäkuun ja puolet elokuusta isyysvapaata ja jos mitenkään silloin jo ison masun kanssa jaksan, aion keksiä meille kaikenlaista päidemme menoksi. Mä haaveilen että meistä tulee sellainen rantaperhe, joka viettää koko päivän uimassa ja hiekalla lukien kirjoja, kävästään päikkäreillä kotona ja tullaan sitten takaisin. Mutta katsotaan millaiseksi se todellisuus oikeasti muodostuu ja voiko rantapäiviä laskea lopulta juuri ja juuri yhden käden sormilla… 😀

Onko teillä mitään lomia tulossa? Ja mahdollistaako karanteeni/etätyöskentely enemmän yhteistä aikaa perheelle?

Meillä oli eilen Elan ensimmäinen hammastarkastus ja hymyilyttää vieläkin, kuinka ihana hoitaja meillä oli. Oli pakko laittaa asiakaspalautetta lähtemään. Laitoin Elan yksivuotissyntymäpäivänä myös uudestaan palautetta HUS:ille mun synnytyksestä ja siitä kuinka hyvällä mielillä lähden synnyttämään uudestaan, kun viimeksi meitä kohdeltiin niin uskomattoman ihanasti. Ne on varmaan ihan kyllästyneitä mun nimeen siellä, haha… ”Taas tää Dedolli kiittelee hormoonipäissään.” Musta tällaisina ”synkimpinä” aikoina olisi tosi tärkeää olla erityisen kivoja toisillemme. Meitä kaikkia varmasti hemostuttaa asia jos toinenkin ja viranomaisten ohjeistukset vaikuttavat meidän jokaisen arkeen, useimmiten negatiivisesti. Siksi ylimääräinen kiitos siellä täällä voi piristää yllättävän kummasti.

Nyt kun jokainen meistä tulee varmasti viettämään edes vähän enemmän kotona kuin tavallisesti, ajattelin käyttää ajan hyödyksi ja lukea kaikki ne kirjat ”mitä ei muuten ehdi”. Nyt on muutenkin oiva tilaisuus tehdä kaikkea ”mitä ei muuten ehdi”: mm. häkkivaraston läpikäyntiä ja Elan vauvakirjan täyttelyä. Mitkä sun ”mitä ei muuten ehdi” -asiat ovat?

Meillä on ensi viikolla vihdoin ja viimein niskaturvotusultra, viimeisenä mahdollisena päivänä. 😀 Jouduttiin yksi peruutus tehdä ja monet päivät olivat työn puolesta hankalia mutta NYT se on varattu. Varhaisultrassa kävimme viikolla 7 eli sikäli ainakin jossain vaiheessa siellä on ollut joku tyyppi sykkivän sydämensä kanssa ja kyllä musta vahvasti tuntuu, että hän on vieläkin matkassa mukana.

Takki: Uff

Pellavahousut: Maleini Clothing (saatu)

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

3 vastausta aiheeseen “Reilu kuukausi vappuun, niskaturvotusultra ja muita ilonaiheita kriisin keskellä”

On niin totta, että näinä päivinä on kaksi mahdollisuutta: sitä voi joko hukuttautua koronauutisten virtaan, lukittautua kotiin ja ahdistua, tai sitten voi yrittää nähdä valoa pimeässä. Ihailen sussa tätä taitoa! <3 Ja miten ihanaa, että olet laittanut suoraan palautetta HUS:ille. Uskon, että tuollaiset palautteet tuovat työntekijöille paljon iloa, kiireenkin keskellä. <3

Niin hyvin sanottu, että tällaisina aikoina olisi tosi tärkeää olla erityisen kivoja toisillemme <3 Mahtavaa, että laitoit palautetta. Usein siihen vaivaudutaan vain sen negatiivisen palautteen kohdalla, mutta vähintään yhtä tärkeää muistaa myös niistä positiivisista kokemuksista.

Kaikkea hyvää uuteen viikkoon! <3

Kiitos muru, samoin sulle! <3 Ja sä oot kyllä ihana esimerkki palautteen antamisesta, niin monta kertaa olet piristänyt mun päivää ja saanut hymyn mun huulille sun kauniilla sanoilla. xx 🙂

Vastaa

Kommentoi