Kategoriat
Hyvinvointi Pukeutuminen & Kauneus

Rehellisen epätäydellinen ja riittävän hyvä

DSC_5917.JPG

Saatan miestäni aamulla eteiseen kun hän lähtee töihin. ”Sä oot kaunis”, hän sanoo ennen kuin suutelee huulille ja sulkee ulko-oven. Kylppärin peilikaapista katsoo takaisin juuri herännyt hädin tuskin ihmistä muistuttava olento, jolla on rähmää silmissä ja hiukset takussa. Silti en epäile mieheni sanoja.

Juoksen puolimaratonin. Kelloa katsomattakin tiedän, että suurin osa on jo päässyt maaliin kun itselläni on matkaa vielä vaikka kuinka. Hikoiluttaa ja polvea kolottaa, mutta myös hymyilyttää koko sydämestä: miten siistiä että mun kroppa pystyy tähän ja että jaksan silloin tällöin ylittää itseni.

Ystäväni on saavuttanut urallaan lyhyessä ajassa asioita, joiden kanssa olen kamppaillut jo vuosia. En kuitenkaan osaa olla kateellinen – hänen menestyksensä ei ole minun menestyksestä pois. Ehkä minussakin on jotain mitä hän toivoisi saavan.

DSC_5824.JPG

DSC_5950.JPG

Välillä ahdistaa. En ahdistu siitä lisää vaan tiedän, että se menee kyllä ohi. Se on aina mennyt.

Uskon helposti ihmisiin ja saan usein pettyä. Mutta uskonpahan kuitenkin, toivottavasti loppuikäni.

Katson itseäni kokovartalopeilistä. Aika kookkaat reidet ja helposti turpoava vatsa. Käsivarret näyttävät isoilta eikä se johdu lihaksista. Toisaalta, pidän vyötäröstäni, solisluistani ja lihaksikkaista pohkeistani. Ja rakastan jopa niitä mun reisiä, vatsaa ja käsiä – en ole koskaan ”joutunut” sheivaamaan reisistä, vatsa toimii paremmin kuin koskaan ja oikea käteni on selvinnyt kolmannen asteen palovammasta. Mitä väliä jos ne eivät ole mallinmitoissa?

Mokaan töissä. Ennen se olisi vienyt yöuneni – nyt tiedän että kaikki mokaavat ja mä tuun mokaamaan vielä monta, monta kertaa. Kukaan ei ole täydellinen mutta mä oon just riittävän hyvä tällaisena.

DSC_5874.JPG

DSC_5960.JPG

Kuvissa näkyvät tuotteet on saatu Népralta ja koodilla TYHJAAJATUS saatte 10% alennusta kaikista tuotteista sunnuntaihin 1.7. asti!

Lue myös:

Jokaisella on bikinivartalo

Kuvat: Ani Frei (editointi minä), poseerauskaveri Hanna Kärppä <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

15 vastausta aiheeseen “Rehellisen epätäydellinen ja riittävän hyvä”

Kiitos Mia! <3 Ihana kuulla joltain noin ammattitaitoiselta tyypiltä. 🙂

Sä oot kaunis, erityisesti tuon ihanan hymyn kanssa, ja osaat kirjoittaa hyvin <3 Kiitos kivasta blogista! :)

Voi hitsi, lupaan et puna nousi poskille! Hymyilyttää. 🙂 Lämmin kiitos! Sun on pakko olla aivan huikee tyyppi kun saat toiset tuntemaan näin. <3

Komppaan edellistä kommentoijaa, ihanan positiivinen teksti tähän maanantaihin! <3

Ihana teksti! Tää tuli mulle juuri oikeaanaikaan. Kiitos tästä muistutuksesta ja herättelystä ihana <3

Hyvää alkavaa viikkoa!

Kiitos sulle kommenttistasi ja kun oot aina niin aurinkoinen ja tsemppaava! <3 Ihanaa viikkoa!! <3 🙂

Kommentoi