Kategoriat
Uncategorized

Ravintolavinkki Helsinkiin: Clarion Kitchen and Table

DSC_6483-001.JPG

Ruoan tarjosi Kitchen and Table

 

Viikko aloitettiin Tallinnan ravintolavinkillä ja päätetään ravintolasuosituksella Helsinkiin: söimme poikaystäväni kanssa kolmen ruokalajin illallisen Clarion-hotellin Kitchen and Table -ravintolassa, josta tykkäsimme kummatkin kovasti.

Uuden Urban Garden -menun perusteella päättelin aluksi, että vegaanisia vaihtoehtoja on vähän (tai ei ollenkaan), kunnes tarjoilija kertoi, että lähes mistä tahansa annoksesta saisi vegaanisen. Musiikkia korvilleni! Söin alkupalaksi punajuuritartaria, pääruoaksi tofuburgerin ja juuri sopivasti suolattuja ranskalaisia ja jälkiruoaksi herkullista, tietysti maidotonta suklaajäätelöä. Poikaystäväni oli lihalinjalla, ja tykästyi jokaiseen annokseensa myös.

DSC_6486.JPG

DSC_6494.JPG

DSC_6487.JPG

DSC_6498.JPG

DSC_6500.JPG

DSC_6501.JPG

DSC_6503-001.JPG

Yksi tyytyväinen jäätelönmussuttaja.

Clarion on viime vuonna Jätkäsaareen avattu 16-kerroksinen hotelli. Ravintola Kitchen And Table sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa, jonka ikkunat ovat suoraan merelle päin. Saimme herkullisen ruoan lisäksi hyvää palvelua mukavan tunnelman keskellä. Voit varata pöydän ravintolasta vaikka jo tulevalle viikolle tästä linkistä.

DSC_6511.JPG

SARANDA  OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Ravintolavinkki Helsinkiin: Clarion Kitchen and Table”

Kävin kurkkaamassa menua ja hinnastoa ja yllätyin ravintolan hintatasosta. Opiskelijanakin tuolla voisi viettää yhden romanttisen illan poikaystävän kanssa (ja ehkä majoittua myös yöksi, pitää tutkia paljonko huoneet maksavat.) Kiitos suosituksesta.

Tosi kiva juttu jos sait tästä treffimenovinkin. 🙂 En ole yöpynyt Clarionissa itse mutta oon kuullut paljon hyvää siitäkin! Toivottavasti tykkäätte jos meette. 🙂

Mulla on TÄYSIN päinvastaiset kokemukset kyseisestä paikasta 😮 Ekan kerran jäljiltä reklamaatio ja siitä hyvityksenä lahjakortti, tokakin kerta oli ihan samaa sarjaa…. Harmi, koska haluisin tykätä paikasta, kun on ihan kodin vieressä 🙁 Ehkä täytyy antaa sitten kolmas mahdollisuus vielä 😀

Kommentoi