Kategoriat
Uncategorized

Ravintolasuositukset: Tampere

Dodii, sitten yhteen lempiasiaani eli ruokaan ja siihen, missä hyvissä paikoissa olen sapuskani täällä Tampereella syönyt.

Lyhykäisyydessä pohjustusta: olen heinäkuun aikana viettänyt Tampereella noin pari päivää viikossa, sillä poikaystäväni reissaa tänne töiden takia jonkun verran. Hieman hävettää miten olen vapaat päivät viettänyt täällä lähinnä Netflixin ihmeellisessä maailmassa hotellilakanoiden välissä, kulttuurisivistymisen sijaan… Onneksi kaupunki on tullut kuitenkin edes vähän tutuksi Holiday Club Kylpylänkin ulkopuolella.

Hyväksi todettuja ravintoloita ovat olleet…

1. MALABADI

Turkkilainen ravintola, joiden aterioissa on aidosti turkkilaisen ruoan makua. Lämminhenkinen henkilökunta ja hinnat kohdillaan.

IMG_20160720_113337.jpg

IMG_20160720_113410.jpg

Osoite: Tammelanpuistokatu 26-28

2. PANCHO VILLA

Ketjuravintola, jonka kasvisfajita voitti ainakin muiden meksikolaisten ravintoloiden vastaavat. Isot annokset, ainakin Hämeenkadun kakskolmosessa.

IMG_20160707_102639.jpg

Osoite: Hämeenkatu 23

3. TILLIKKA

En tiedä voiko kukaan Tampere-turisti missata tämän, mutta sanonpahan kuitenkin: jos haluat syödä tai juoda hyvin ja tunnelmallisesti Tammmerkosken sillan varrella, saavu tänne.

IMG_20160720_113843.jpg

Osoite: Hämeenkatu 14

4. RAVINTELI HUBER

Olimme suuntaamassa aluksi saman omistajan Ravinteli Berthaan joka osoittautuikin olevan toistaiseksi kesälomalla. Lopussa ”tyytyminen” Huberiin olikin erinomainen ja kiitollinen kokemus – laadukasta ruokaa ja kaunis miljöö. Paikka on periaatteessa pihviravintola, mutta listalta löytyi myös taidolla valmistettua miekkakalaa ja tofua.

IMG_20160717_195015.jpg

IMG_20160717_195126.jpg

Osoite: Aleksis Kiven katu 23

5. SOKOS HOTEL TORNI: MORO SKY BAR

Älyttömän tyylikäs ravintola/baari, josta avautuu 25. kerroksesta huikeat näkymät koko Tampeerelle. Huolimatta siitä, että ravintola sijaitsee Sokos hotellissa, kaikilla ”ulkopuolisillakin” on tänne vapaa pääsy.

Osoite: Ratapihankatu 43

 

Tulen piipahtamaan täällä vielä, joten jos teillä on antaa muita suosituksia, kertokaahan pois! 🙂

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

10 vastausta aiheeseen “Ravintolasuositukset: Tampere”

AITOA meksikolaista saa pienestä baarista nimeltä Barmacia, ei siis ole suomalaisten texmexiä kuten poncho villa yms. vaan myös omistaja ja useimmat työntekijät on meksikolaisia. Lista ei ole laaja, vaan perus katuruuat meksikosta <3 Ja kerran kuussa ohan mahtava tacobrunssi siellä. Zeytuun, Ohana grill+ Cafe Pispala ja Pella's cafen brunssi saavat kanssa iiiiison peukun!! Napoli vs. Sitko on kai usein väitelty, tykkään molemmista, mutta Napolissa enemmän makua, rinnalle pääsee myös Mustanlahden Ankkurin pizzat (paras gluteiiniton) , joita vielä aurinkoinen terassi parantaa :p Laulontorilta löytyy herkulliset banh mit Grub global street foodista.

Vitsi kun tota Zeytuunia kehutaan eikä varmastikaan turhaan! Olisi tosi kiva testata ainakin tuo Barmacia ja no okei noi KAIKKI! Otin screenshotin sun kommentista niin tiedän missä safkaa seuraavaksi 😀 Lämmin rutistus ja kiitos <3

Tamperelaisena komppaan Zeytuunia ja Pork & morea. Näiden lisäksi mainitsemisen arvoisia ovat Sitkon pizzat (älä mene Napoliin), Café Pispala ja erityisesti se brunssi siellä, samojen omistajien Ohana Grill Kauppahallissa, 4 vuodenaikaa, joka on myös Kauppahallissa, Sohon burgerit, Tuulensuu ja sitten vielä Dining 26 vähän parempaan mutta silti suht edulliseen ruokailuun. Mitähän vielä unohtui? 😀

Hei ihana sinä, kiitos tuhannesti tästä kattavasta listasta!<3 Me olimme itse asiassa menossa Napoliin viime kerralla mutta sinne oli niin jäätävä jono että skipattiin suosiolla. Myöhemmin kun googletettiin niin selviskin että tollanen jono on siellä ihan päivittäistä? 😀

Ja on muuten eka kerta kun joku suosittelee brunssia Tampereelta!<3 Nuo kaikki paikat on varmasti tosi hyviä, otin kaikista vähän selvää ja mm. toi Dining 26 vois olla tosi kiva paikka viedä poikaystävä syömään ens viikolla synttäreiden kunniaksi. 🙂

Vielä kerran iso kiitos ja aivan mahtavaa viikonloppua sulle!

Monet ovat juuri tuota Malabadia kehuneet, täytyy kyllä käydä testaamassa! Annan iiiiison suosituksen Tuomionkirkonkatu 21:ssä sijaitsevaan Zeytuun- nimiseen ravintolaan. Aivan taivaallisia meze annoksia, falafel rullia ja paljon paljon muuta. Lisäksi Pork and More Aleksanterinkatu 29:ssä saa vahvan suositukseni 🙂

Hei iso kiitos! <3 Varsinkin toi Zeytuun kuulostaa ihan mun tyyppiseltä paikalta, josta tykkään. 🙂

Kommentoi