Kategoriat
Matkat

Praha, kaunein paikka jossa olen koskaan ollut

DSC_1693.JPG

Praha – kaunein mutta samalla sattumanvaraisin paikka, johon olen koskaan varannut lennot. En juurikaan tiennyt kaupungista mitään etukäteen, mutta kun tilaisuus tarjoutui lentää sinne Englannin työmatkan jälkeen ja kun poikaystäväni puolestaan lupasi tulla Suomesta pitämään minulle sinne seuraa, sovimme treffit Tsekeissä.

Tulen julkaisemaan ensi viikolla hieman pidemmän postauksen Prahan matkatärpeistä, mutta kuten otsikossa jo spoilasin, kyseessä on erittäin upea ja monipuolinen kaupunki. Erityisesti arkkitehtuuri, ystävälliset ihmiset, pohjosmaihin verrattuna alhainen hintataso, historia ja herkullinen kasvisruoka (tätä en olisi uskonut) miellyttivät. Praha, aivan kuten monet muutkin lempikaupunkini, oli senkin puolesta kätevä, että kaikkialle oli helppo kävellä. Ota mukaan siis hyvät kengät. (Ja kesäisin aurinkorasva. Voi muuten olla kuuma.)

DSC_1554.JPG

DSC_1638.JPG

DSC_1562.JPG

DSC_1563.JPG

DSC_1636.JPG

DSC_1605.JPG

DSC_1788.JPG

DSC_1801.JPG

DSC_1861.JPG

DSC_1926-001.JPG

DSC_1877.JPG

DSC_1873.JPG

Vinkkejä siis tulossa lisää. Ihanaa torstaita (ja mulle viikonloppua buahaha) kaikille. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “Praha, kaunein paikka jossa olen koskaan ollut”

Nämä kuvat pitää jakaa perheenjäsenelle, jolle muutto Prahaan saattaa olla mahdollinen ja tuli vähän puskista. Eikä haittaisi yhtään vierailla! 😀

Ihanaa viikonloppua!

 

Ooh onnekas hän! 🙂 Ja onnekas sinä jos pääset vierailemaan sinne hänen luokse. Hyödyntäisin tilaisuuden kyllä heti.

Kiitos paljon ja samoin sinne koko perheelle. xx 🙂

Se on kaunis kaupunki. Kävittekö siellä kirkossa, korkealla? Hirmuinen kapuaminen oli helteessä, mut käveltiin :). Menen varmaan uudestaankin, joskus sinne. Kauniita kuvia ja jokunen tuttukin paikka!

Joo, käytiin ja meitäkin helli/kidutti silloin 34 asteen lämpö. 😀 Mut ylös päästiin ja oli ehdottomasti sen arvoista! Toivottavasti pääset pian uudestaan. <3

Kiitos paljon! <3 Ja hei ihan samat tuntemukset oli täällä, mutta yllätyin kyllä tooosi positiivisesti. 🙂 Mee siis ihmeessä käymään jos tilaisuus sallii!

Oi, miten tunnelmallisia ja kauniita kuvia! Praha onkin aukko matkailusivistyksessäni. Kiva kuulla, että teet paikasta lisää postauksia. Ehkäpä omakin polkuni sinne vielä joskus kuljettaa… 🙂

Kiitos kovasti. 🙂 Suosittelen lämpimästi – sinne pääsee Suomesta nopeasti ja suoraan kohtuuedullisesti. Muutenkin (edullinen ja) mutkaton, kaunis ja eläväinen kaupunki!

Praha on kyllä kaunis kaupunki. Kävin itse siellä viime vuonna, mutta viivyimme vain kolme päivää, joten kaupungista jäi varmasti suurin osa sillä reissulla näkemättä.

Kommentoi