Kategoriat
Uncategorized

Poncho ja kihara tukka

Kello on 13.47, ja vielä en ole kironut tätä päivää.

IMG_20131002_090858.jpg

Oikeastaan, kaikki on mennyt yllättävän hyvin.

Parasta oli herätä 06.45, syödä aamiainen sängyssä ja selata weheartit.comia, kunnes inspiraatiomittari oli täynnä ja pakko päästä -listalla viisi uutta kaupunkikohdetta.

Oli pari astetta pakkasta, mutta aurinko paistoi ja kuulokkeista soi Megan Nicolen covereita. Inhoan noita musiikkivideoita, eikä naisen (tytön?) äänikään ole täysin mieleeni, mutta itse tulkinnat ja muiden soittimien käyttö taustalla kolahtaa ja täysin. Kuunnelkaapahan.

Koulussa oli pitkästä aikaa sellainen tunne, että oikeasti oppi jotain tosi hyödyllistä, ja se jotain oli lähdeluettelo. Tosi mediakseksikäs aihe, tiedän. Koko tämä opintojakso on ollut lähinnä lukion elämänkatsomustiedon kurssien kaltaista sisältöä, ja monet asiat on tuntunut itsestäänselviltä, minä takia motivaatiokin on voinut olla hieman hukassa. Mutta lähdeluettelo, you brought it back.

IMG_20131002_074000.jpg

Nyt vaan chillaan kotona, odotan että voidaan syödä synttärikakkua ja illalla lähden salille. Katsotaan nouseeko penkistä yhtään, kun on vaikeuksia nostaa edes oma pylly tuolilta kun reisiin sattuu edellisestä kerrasta niin paljon.

Hauskaa keskiviikkoa, musut.

Yksi vastaus aiheeseen “Poncho ja kihara tukka”

Joo mullakin oli vähän luonnoton olo sen kanssa loppujen lopuks 😀 taitaa jäädä vaatekaappiin (meinasin kirjoittaa jääkaappiin) parempien päivien varalle.

Kommentoi