Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus Yhteistyö

Pinnallinen mutta vastuullinen unelma: että jokainen vaate olisi laadukas ja täydellisesti istuva

Kaupallinen yhteistyö: BETTER & Maleini Clothing

Ei mitään pahaa ellei jotain hyvääkin: näiden kummallisten aikojen keskellä on ollut ilahduttava huomata, kuinka some täyttyy yrityssuosituksista. Nyt olisi tärkeää mahdollisuuksien mukaan tukea sellaisia yrityksiä, joiden toivoisi pysyvän pinnalla myös tämän ravistelevan epidemian jälkeen.

Mä haluan vinkata teille Maleinista – kustamoidun muodin marketplacesta, joka tarjoaa tilauksesta valmistettuja, korkealaatuisia vaatteita. Maleini on raikas ja ennen kaikkea vastuullinen vaihtoehto pikamuodille, sillä Maleinissa tilaat juuri sinun mittoihisi sopivat vaatteet, juuri siinä kankaassa, kuviossa ja värissä, jonka sinä valitset.

Maleinissa ei siis ole pikaisesti vaihtuvia mallistoja, jotka päätyvät kauden loputtua alelaarien kautta hävitykseen.

Maleinin yhteistyökumppanit ovat intialaisia pien- ja perheyrityksiä sekä paikallisia artisaaneja. He tarjoavat myyntiportaalin monelle yrittäjälle jolla ei välttämättä ole mahdollisuuksia muuten myydä tuotteitaan Intian ulkopuolella. Kaikkien alihankkijoiden toiminta on tarkistettu työolosuhteita myöten perinpohjaisesti, jotta vaatteiden valmistus olisi mahdollisimman eettistä.

Maleinin valikoimasta löytyy suurimmaksi osaksi luonnonmateriaaleja: puuvillaa, pellavaa ja silkkiä. Monet tuotteet on tehty käsin kangaspuita käyttäen ja kasvivärillä värjäten, ilman haitallisia kemikaaleja. Valikoimassa on myös ihania, uniikkeja intialaisia vaatteita.

Mä tilasin Maleinista sinisen värisen pellavakauluspaidan, koska olen todennut omassa pukeutumisessa että pellava on aidosti kestävä, käytössä vain paraneva materiaali. Sen lisäksi jos jokin vaate on oltava oikeasti laadukas ja sinulle täydellisesti istuva, sen on oltava kauluspaita. (Mutta oikeasti jokaisen vaatteen pitäisi olla laadukas ja täydellisesti istuva.)

Kustamoitu kauluspaita oli haave, jonka kuvittelin lunastavani vasta tulevaisuuden lottovoiton jälkeen, mutta Maleinin hinnat oikeasti yllättävät, sillä vaatteet ovat kohtuuhintaisia – tämäkin maksaa alle seittemänkymppiä. Maleini kiinnittää huomiota myös tekstiilijätteen minimointiin: jos leikkuuvaiheessa syntyy hukkapaloja, niistä voi tehdä vaikkapa tällaisen sävyyn sopivan hiusdonitsin!

Toinen tilaamani vaate oli harmaat pellavahousut. Itkettää jo nyt ajatus siitä, että kohta raskausmaha kasvaa ja en voi käyttää näitä housuja enää kesällä. Mutta sitten käytänkin ne ensi kesänä ja kaikkina muina kesinä loppuelämäni. Ja tietysti muina vuodenaikoina täydellisinä, ylellisinä kotihousuina…

Kuten sanottu, väriin ja materiaaliin voi helposti vaikuttaa ja nettisivuilla valinnan tekeminen on tehty omasta mielestäni todella helpoksi.

Jos siellä päässä on muuten jälleenmyyjiä, Maleini toivoi mun vinkkaavan myös siitä, että heidän vaatteita on mahdollista teettää isompiakin määriä jälleenmyytäväksi tai myytäväksi jopa oman brändin alla. He tekevät myös yhteistyötä pienten putiikkien kanssa, jotka haluavat Maleinin mallikappaleita esille omaan liikkeeseen ja myydä niitä provisiota vastaan. Heille voi laittaa meiliä vaikka tähän osoitteeseen:  contact@maleini.com

Koodilla SARANDA sä saat -10% Maleinin tuotteista aina 22.5.2020 asti!

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

2 vastausta aiheeseen “Pinnallinen mutta vastuullinen unelma: että jokainen vaate olisi laadukas ja täydellisesti istuva”

Siis mulla olis toi sama idea täydellisestä vaatekaapista! Mutta oon tosi huono tilaamaan vaatteita netistä, tahtoisin päästä hypistelemään ja sovittelemaan ensin 😀 Kai tässä pitäisi vaan kokeilla netistä tilaamista, kun näyttää siltä, ettei tänä keväänä pääse juurikaan kaupoille pyörimään… Tuolla Maleinissa on tosi ihania mekkoja, juuri sellaisia kuin haaveilisin käyttäväni (vaikka oikeasti mun ei tule käytettyä mekkoja juuri ollenkaan!) 😀

Hahah ihana sinä. 😀 Ymmärrän kyllä hyvin, mäkin oon tosi huono tilaamaan netistä! Tässä rohkaistuin, koska tiesin että vaatteet tulevat omiin mittoihini joten minimalistoin kaikki riskit siinä, ettei vaate sopisi päälle.

Tuokin on nyt hyvä pointti, että verkkokaupat ovat tällä hetkellä aika karanteeniystävällisiä… 😀

Toivottavasti löydät jonkun ihanan mekon, jota yllättäen päädytkin käyttämään tosi paljon! 🙂 Kiitos vielä kommenttistasi. <3

Vastaa

Kommentoi