Kategoriat
Uncategorized

Pikkusisko 22v

Välillä huomaan kirjoittavani erikseen ylistäviä postauksia läheisistäni ja muista ihailemistani henkilöistä. En tietenkään koskaan kirjoita tai jaa sellaisia kuvia mihin ei olisi henkilön oma suostumus. Niiden rajoissa on tuntunut kuitenkin mukavalta välillä keskittää blogin tavalliset aiheet hyvinvointivinkeistä ja omasta arjesta ja asukuvista suoraan sellaisiin tyyppeihin, jotka inspiroivat ja tuovat iloa päivittäiseen elämään.

FB_IMG_1480067470537.jpg

Tänään haluan sanoa muutaman sanan pikkusiskostani, joka viettää 22-vuotissyntymäpäivään. Pienenä olimme Edonan kanssa kuin paita ja peppu – meillä oli lapsina mahdollisuus saada molemmat omat huoneet mutta sen sijaan tehtiin omasta tahdosta yhdestä makuuhuone ja toisesta leikkihuone. Olimme erottomattomat, emme suostuneet leikkimään kenenkään kanssa joka ei ottanut toistakin leikkiin mukaan.

Vaikka aikuisina ei ole mahdollisuus päästä samaan päiväkotiryhmään tai samaan työpaikkaankaan, olemme edelleen läheisiä. Edona on ihan mahtava. Temperamenttinen, rehellinen, idearikas ja joustava. Jos innostun jostain tai saan kuulla hyvän uutisen, on hän ensimmäinen kelle tekee mieli soittaa.

Edi tuntee omat oikeudensa, on välillä jääräpää mutta aina rakastava. Olen tainnut sanoa sen ennenkin blogissa, mutta jos Edona jotakin haluaa, sen hän kyllä myös saa. Ihailtavaa elämänasennetta, josta itselläni on ainakin paljon opittavaa.

 

Ihanaa synttäriä, Edi. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi