Kategoriat
Uncategorized

Perspektiivistä (eli: siitä miten näemme asiat sellaisina kuin olemme)

DSC_1513.JPG

Tiedättekö kun sanotaan, että omalla asennoitumisella on suuri merkitys sille miten näemme ja koemme asiat? Myönnän, välillä se tuntuu etuoikeutettujen ihmisten roskapuheelta. Mutta sitten on niitä kausia, jolloin allekirjoitan väitteen täysin.

Yksi minua vakuuttanut asia on parhaillaan käynnissä oleva kesä. Luen ja kuulen toinen toistaan synkempiä valituksia siitä, miten Suomen kesä on ollut harmaa ja kolea, vaikka itse olen kokenut sen lämpimänä ja aurinkoisena. Elän joko rinnakkaistodellisuudessa tai sitten olen kiinnittänyt erityisen paljon huomiota hyviin päiviin ja ohikiitäviin hetkiin.

Olen kantanut mukana sortsit ja vaihtanut ne tilaisuuden tullen heti päälle. Olen pulikoinut muutaman minuutin järvessä lamaannuttavan kylmältä tuntuvassa vedessä ennen kuin se on alkanut tuntumaan miellyttävältä ja sitten minua ei ole saanutkaan puoleen tuntiin pois. Olen juossut, pelannut ja kiipeilyt ulkona, jolloin on tullut vahingossa lämmin ja hiki. Olen lukenut kirjat, syönyt ateriat ja juonut kahvit ulkona, vaikka sitten kaulahuivin ja sateenvarjon kanssa.

DSC_1390.JPG

DSC_1410.JPG

DSC_1366-001.JPG

DSC_1535.JPG

Tuokaa se kesä mieleenne ja sitä kautta ulos pihalle. Kesä on ihan liian lyhyt valittamiseen (tai pitkä, sehän myös on subjektiivista).

Kivaa maanantaita. ♥

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

20 vastausta aiheeseen “Perspektiivistä (eli: siitä miten näemme asiat sellaisina kuin olemme)”

Tosi jees kirjoitus ja kaikin puolin ajan hermolla. Oon myös koko kesän tuumaillut, että mikäs vika tässä nyt on. On ihan totta, että asiat voisivat aina olla paremmin mutta mikäs tässäkään ollessa. En oikein välitä helleaalloista, joten tässä kesässä on ollut paljon hyvää.

Tänä kesänä parhaat lenkit on tehty pilvisessä, mutta lämpimässä säässä. Pieni kesäinen tuulenvire puhaltanut, ja ympärillä ollut tosi vihreää ja vehreää. Kesä on kiva, oli sitten millainen keli tahansa. 🙂 Kuvista propsit myös täältä, ihanan tunnelmallisia tilannekuvia!

Kiitos paljon tiistaiaamua piristävästä kommenttista. 🙂 Mulle tuli tosi hyvä fiilis kun sain lukea sun mukavasta kesästä! Kun sitä hellettä ei ole, voi keskittyä muihin kivoihin asioihin. 🙂 Korkeat lämpöasteet kun tuskin ovat kenenkään ihmisen petimmäisiä tarpeita ja kuten et sinäkään, kaikki ei edes nauti niistä.

Kivaa päivää sinne. <3

Olipa ihanan positiivinen kirjoitus ja kauniita kuvia! Ja voisin allekirjoittaa sen täysin, on ollut ihan täydellinen kesä vaikkei olosuhteet olekaan olleet ihan mallikirjasta – itse asennoitumalla pystyy vaikuttamaan moneen asiaan vaikka ulkona ei olekaan 30 astetta 🙂

Ihana teksti! Ja tuo on kyllä niin totta. Tämä kesä on ollut mun elämäni paras kesä. Olen mökkeillyt, nukkunut teltassa ja viettänyt aikaa ihanien ihmisten kanssa. Hyvässä seurassa pilvinenkin ja kolea sää tuntuu mukavalta. 🙂

http://www.iinas.fi

Oi miten ihanasti sanottu! Juurikin näin, hyvä seura on kaiken ja a ja o ja voittaa myös auringon ja helteen. xx 🙂 Tosi kiva kuulla että sulla on ollut elämäsi kesä!

Niin totta; miten näet asiat vaikuttaa vahvasti myös hormoonien tasoon! Mieli on vahva työkalu.
Näkijänä olen myös paljolti ns neutraali :)) ..on osattava olla tyhjä paperi, jotta siihen voi tulla uusia kuvia ja tekstejä 😉
Mutta, ihana kesä on ja jatkuu… !!

Pus

Mielenkiintoinen näkökulma. 🙂 Aina ei tarvitsekaan olla ”positiivinen”, riittää kun välillä on objektiivinen ja ottaa asiat sellaisena kuin ne ovat. Ja kyllä, ihana kesä jatkuu! <3<3 🙂

Kiitos paljon, kommenttisi lämmitti sydäntä. 🙂 Iloa maanantaihin myös sinne. :*

Hauskaa, mä ihmettelin jokunen aika sitten samaa. Oon ollut vapaalla kesä-heinäkuun ja mun mielestä on ollut aurinkoinen ja säiden puolesta yllättävän hyvä kesä. Sit luin uutisia et epänormaalin huono ja kylmä kesä ollut, marjat kaikki tulee myöhemmin. Eli kaiken tiedon valossa osaan sanoa, että olipa sitten kai koleaa, mutta mun kokemus on pohjimmiltaan ihan toinen.

Tosi kiva kuulla että on muitakin joilla on positiivisa (ja lämpimiä) kokemuksia tästä kesästä. Faktat on faktoja mutta tärkeintä on oma fiilis!

Ihanaa päivää sulle. <3

Katsoin samaa, jäin oikein tuijottamaan kuvaa toisensa jälkeen, niin ihana ja rauhallinen fiilis niistä välittyi. Ja tekstikin spot on! 🙂

Hei ette tiedäkään miten teidän kommentit värittää tätä maanantaita! Kiitos oikein kovasti. :* Olette parhaita!

Todellakin – kesä on ihan liian lyhyt valittamiseen! Huvittavaa, että jaksamme aina jauhaa säästä, vaikka se on asia, jolle emme yksinkertaisesti vaan voi yhtään mitään.

Tää oli ihanan tunnelmallinen postaus! Mukavaa maanantaita sullekin <3

Näinpä. 🙂 Vai onkohan se jotenkin turvallista valittaa asiasta jolle ei voi eikä siis tarvitse tehdä mitään… Dunno!

Kiitos paljon ihana ja samoin. xx 🙂

Kommentoi