Kategoriat
Uncategorized

Perjantai ja materialismia

Eilen oli tosi ihanan rento päivä.

Liikumista, siivoamista, vaatekaapin sisällön muuttamista (<3) ja pitkästä aikaa moneen päivään töitäkin.

Käytiin äidin ja pikkusiskon kanssa syömässä iltapäivällä, ja illalla töiden jälkeen suunnattiin pienellä duuniporukalla Flamingon Amarilloon. Mulla on niin parhaat työkaverit, että oikein pelottaa mitä käy kun pitää alkaa tehdä muita, oman alan hommia ihan eri ympäristössä. Jaiks.

IMG_20131004_032112_resized.jpg

IMG_20131004_033850_resized.jpg

IMG_20131004_033808_resized.jpg

Niin ja siis vaatekaappi sai uuden ilmeen koska torstaina shoppailin Bestsellerin ystävämyynneissä reilu tonnin arvoisen edestä tavaraa 143 eurolla! Voitti kirppiksen kuus-nolla, hahaa, ja kaikki käyttämättömiä, muodikkaita ja hienosti esille asetettuja vaatteita. Mulla on jo vähän aikaan ollut sellainen lost olo mitä tulee omaan tyyliin, koska en ole jaksanut shoppailla mitään kivoja itseäni miellyttäviä vaatteita vaan olen tyytynyt niihin vanhoihin samoihin. Mutta nyt on päästy siitäkin tunteesta eroon ja voi taas pukeutua ihan täysin fiiliksen ja oman maun mukaan.

IMG_20131004_033718_resized.jpg

Noikin kengät maksaa 120e, mutta multa pulitettiin kymppi. And I love them.

Olen huono bloggaaja, enkä jaksa tarkistaa jokaisen vaatteen kauppaa, mut Bestselleriä kaikki.

Nyt töihin, pusuja. <3

6 vastausta aiheeseen “Perjantai ja materialismia”

Oon jo pitkään lukenut sun blogia ja tullut siihen johtopäätökseen et sulla on kyllä maailman ihanimmat hiukset. Siks ois tosi kivaa jos voisit tehdä vaikka sellaisen hiuspostauksen mis kertoisit miten hoidat niitä, kuinka peset, miten oot värjänyt jne.jne. jos haluat 🙂 Mä ainakin haluaisin tietää hah… Ja ottaa mallia jos saa 😀

Muutenkin oot kyl niin nätti ja toi hame sopii sulle tosi hyvin!

Aav ihania sanoja ja kehuja, voi vitsi kiitos.:)

Otan enemmän kuin mielelläni kaikkia postausideoita vastaan lukijoilta, mutta en ole ihan varma mitä hiuspostauksesta tulisi. En oikeasti koe hoitavani mun tukkaa mitenkään erityisesti, pesen kaksi-kolme kertaa viikossa shamppoolla ja hoitoaineella, ja annan yleensä itse kuivua ellei ole kiire. Ja käytän harvemmin lakkaa, puhumattakaan mistään kuivashamppoista tai hiussuihkeista.

Mulla on luonnostaan ruskea hiusväri, päällä on kuitenkin monesti kotikonstein laitettu vaaleita raitoja.

Toivottavasti nää vastasi vähän sun kysymyksiin kunnes kerään rahkeet tehdä erikseen oman postauksen asiasta. 🙂

Kommentoi