Kategoriat
Uncategorized

Pasta & love

DSC_0175.JPG

Kuvia Bravuriasta, jossa olimme eilen illastamassa kauniin äitini ja kahden siskoni kanssa. Bravuria (Salomonkatu 1) on mun mielestä yksi niistä ravintoloista Stadissa, jossa rentous, hyvä ruoka ja toimiva palvelu kohtaavat.

Herkulliset pastat ansaittiin tietysti vesijuoksemalla Stadikalla – on ihan uskomatonta, että on syyskuun puoliväli ja tarkenee yhä uida ulkona. Tämä kesän ja syksyn kombinaatio on palvellut meikäläistä ihan liian hyvin! Älä ikinä lopu, joookooo.

DSC_0154.JPG

DSC_0168.JPG

DSC_0171.JPG

Mulla on kieltämättä aika etuoikeutettu asema. Siskoista, jotka ovat mun parhaita ystäviä ja äidistä, joka on ollut tukena läpi jokaisen elämänvaiheen ja kasvattanut meistä tyttäristä sellaisia ihmisiä mitä ne nykypäivänä ollaan.

DSC_0172.JPG

DSC_0125.JPG

DSC_0175.JPG

Heti kun ehdin – voi olla tänään tai sitten viikon pästä – aion tehdä postauksen kosovolaisten ja suomalaisten kulttuurieroista omasta näkökulmastani. Kosovoon liittyvät postaukset ovat toivotuimpia, ja kirjoitan niistä mielelläni.

Toivottavasti kaikilla on hauska viikonloppu menossa. Mä aion katsoa tänään ensimmäisen televisiojalkapallopelini alusta loppuun, vieressä fudisfani ja sylissä thaikkuruokaa. Kuullaan huomenna!

 

EN: Dinner with my best friends = two sisters and my mom. ♥

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi