Kategoriat
Uncategorized

Parhaat jutut ovat joskus mukavuusalueen sisällä

DSC_2587-001.JPG

Älkää ymmärtäkö väärin, tykkään kesästä ja mielestäni se ei ole vielä lähelläkään loppua.

Mutta koska Suomen kesä on niin pirun lyhyt, meitä monia piinaa sen aikana paine siitä, että pitäisi olla kokoajan tekemässä ja menossa.

Ja itseasiassa sama paine taitaa nyky-yhteiskunnassa riivata meitä vuodenajasta toiseen. Kiire on automaatio ja perusasioiden lisäksi pitää olla superihminen joka kokeilee kokoajan uutta.

Sanotaan, että parhaat asiat odottavat meitä mukavuusalueen ulkopuolella. Mutta kun itsemme haastaminen tapahtuu ulkopuolisesta paineesta tai siitä katoaa jännitys tai ilo, on enemmän kuin okei pysyä mukavuusalueella. Tehdä tuttuja asioita, joita rakastaa, kulkea tuttuja reittejä ja olla olematta jatkuvasti jännittävä tai mielenkiintoinen.

DSC_2595.JPG

Mukaava tiistaita kaikille. xx

 

Paita: BikBok / Hame: H&M / Kengät: Zara

 

Kuvat: Ani Frei

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

17 vastausta aiheeseen “Parhaat jutut ovat joskus mukavuusalueen sisällä”

Tiiäkkö? Just niin 🙂
Mä väitän puhtaasti että mukavuusalueella tapahtuu ylipäätään vain hyvää. Kuhan asenne on se oikea ;))

Just näin! Samaan aikaan, kun kesä joka vuosi alkaa, iskee myös pienimuotoinen ”ahdistus” siitä, mitä kaikkea kesän aikana pitäisi ehtiä tehdä. Tänä kesänä mäkin olen kyllä osannut ottaa rennommin, ja se on ollut vain hyvästä. <3 

Kun kaikki puhuu siitä, että PITÄÄ tehdä uusia jännittäviä asioita, niistä tosiaan katoaa ilo. Kysymykseen ”mitäs oot kesällä tehnyt” on melkein noloa vastata ”en mitään erikoista” 😀 Kamalaa, että ihan normaali elämä muuttuu joidenkin silmissä epänormaaliksi ja tylsäksi. Tämä on tärkeä muistutus siitä, että mukavuusalueella saa pysyä <3
P.S. Oot älyttömän söpö ja kuvauksellinen, susta on aina ihana ottaa kuvia 🙂

Aamen! Mun ihana viisas kaunis mukava kiltti ystävä <3 😀 (jota mulla on nyt jo ikävä, nyyh)

Tää on niin totta! Välillä pitää itseään muistuttaa, että on myös ihan ookoo pysyä rutineissaan tai olla vain tekemättä mitään sen sijaan, että hamuaisi jatkuvasti uusia kokemuksia ja ns. täyttä elämää. Näytät muuten todella kauniilta ja pirteältä näissä kuvissa!

Hei fiksusti sanottu <3 🙂 Saisiko tään tekstin puhelimen taustakuvaksi? 😀 Ja lämmin kiitos voii! <3

Kiitos muistutuksesta! <3 Tää on niin totta; kaikkein parasta on lopulta ne pienet hyvät jutut omassa arjessa, kun vaan muistaa olla niistä kiitollinen. 🙂 Mukavuusalueen ulkopuolella on toki välillä hyvä käydä, että kehittyy, löytää rohkeutta ja menee eteenpäin, mutta olen kyllä niin samaa mieltä, että ei pidä koko ajan yrittää ylittää itseään kaikessa.

Hyvin sanottu! 🙂 Joo, kultainen keskitie ja itsensä arvostaminen jo sellaisena kuin ne on – niillä pääsee jo pitkälle. <3

Kommentoi