Kategoriat
Uncategorized

Parasta talviaamuissa

DSC_0199.JPG

Enää pari kuukautta talvea jäljellä, tyypit – tässä vaiheessa ansaitaan mun mielestä jokainen pieni taputus päähän. Olemme selvinneet kylmän ja ennen kaikkea pimeän läpi tähänkin pisteeseen saakka.

Kulunut talvi taitaa itse asiassa olla ensimmäinen laatuaan, josta olen oikeasti pitänyt. Kahdestakin syystä; ensimmäinen ja joo, tärkein on kieltämättä se, että olen oppinut sitten ala-astevuosien jälkeen pukeutumaan oikeasti lämpimästi. Parasta mihin Suomessa voi sijoittaa on kunnollinen talvitakki.

Toinen syy on käsittämättömän kauniit aamut. Upeita auringonnousuja, joita on voinut ihailla aamulenkillä, uimahallista käsin tai työpaikan ikkunasta. 

DSC_0160.JPG

DSC_0163.JPG

DSC_0172.JPG

DSC_0196.JPG

DSC_0182.JPG

DSC_0188.JPG

DSC_0195.JPG

DSC_0200.JPG

DSC_0208.JPG

DSC_0201.JPG

DSC_0205.JPG

DSC_0190.JPG

Toivottavasti teillä kaikilla on ihana torstaiaamu. Kuullaan illalla taas.

 

EN: Winter mornings in Finland. For the first time ever I’ve really come to enjoy winter time (but then again Im not sad that the spring is coming either…).

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Parasta talviaamuissa”

Hei ihana kuulla susta!<3 Kiitos piristävästä kommenttista ja kiva kuulla että kuvat pirsti puolestaan sua. 🙂

Upeasti olet onnistunut vangitsemaan (niiden täydellisten) talviaamujen tunnelman! 🙂

Itselleni tämä talvi on ensimmäinen laatuaan Etelä-Suomessa. Loskan ja vesisateen määrässä on ollut totuttelemista, mutta tämä valon määrä jo tässä vaiheessa on ihan huikeaa! Aamulla saa köpötellä valoisalla töihin, ja hyvällä tuurilla iltapäivällä takas kotiinkin. 🙂

Voi kiitos. <3 :*

Joo nää kelit voi olla pikkunen pettymys muualta muuttaville enkä yhtään ihmettele.. Onneksi oot löytänyt jotain positiivista kuitenkin, mahtava asenne. 🙂

Kommentoi