Kategoriat
Uncategorized

Paras kasvisruokaravintola Helsingissä?

2016-11-05_09.44.52.jpg

Hei ihanat! Tänään kysyn teiltä suoraan: mikä on Helsingin paras kasvisruokaravintola? Mistä ravintolasta saa teidän mielestä parhaat kasvisruoka-annokset? (Ei haittaa jos ravintola ei muuten ole kasvisravintola.) Olisi kiva laajentaa omaa ravintolapiiriä ja löytää uusia lemppariannoksia.

Omat lempparit ovat Fafa’s (parhaat falafelit), Cargo (lounas varsinkin) sekä kaikki Factoryt (monipuolista ja täyttävää). Kalliosta on muodostunut varsinainen paratiisi kasvisruokailijoille, ja esimerkiksi Soi Soi:n, Rootsin ja Just Vegen ruokien ajatteleminenkin tuo veden kielelle. ”Tavallisista ravintoloista” olen huomannut, että intialaisissa ja nepalilaisissa rafloissa on yleensä laaja tarjonta maukkaita kasvisannoksia. Vähän aikaa sitten testasin Copas y Tapasin säännöllisesti vaihtuvan ja vegaanisenakin saatavan kasvisruokamenun ja se oli taivaallista.

 

Kertokaa kommenttiboksissa teidän suosikkeja: missä Helsingissä kannattaa syödä kasvisruokaa?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

14 vastausta aiheeseen “Paras kasvisruokaravintola Helsingissä?”

Ehdottomasti Levant Bulevardilla, ja siellä grillatut falafelrullat tai meze-lautaset!

Joo Zucchini on ihan ykkös lounasmesta, siellä iiisot annokset, huikeen hauska ja mukava henkilökunta jne, annokset kohtuuhintaisia (10,20 tais olal se perus lounassetti). Soi Soi on ihan lemppari mättöpaikoista aah <3 Torissa on tosi hyvä vegeburgeri! Sis Delissä ihanan kattava ja herkullinen tarjonta, oon käynyt siellä paljon aamupalalla, lounaalla ja brunssilla!

Ihana Kataaaaa <3 Mennään joskus salin jälkeen mättöö 😀 Nää oli oikeesti tosi hyviä. Tori on jäänyt itteltäni ihan pimentoon… korjausta vaativa vääryys.

Natura Iso-Roballa ja Zucchini Fabianinkadulla. Kummastakaan ei voi lähteä hymy suussa pois. Myös aikaisemmin mainitut Silvopleet ja Onda. Ja jos kantakaupingsta lähdet niin Malmilla on Govindam. Vähän heikosti auki arkisin mutta hyvää ruokaa löytyy

Iso kiitos kommenttista! Natura on ainakin ihan uusi mulle. Ja ihan mahtavaa että ehdotit keskustan ulkopuoleltakin, ajattelinkin vähän aikaa sitten että toivottavasti tulee ehdotuksia muiltakin Helsingin alueilta. Govindam(kin) siis on testattava! 🙂

Mäkin annan ääneni Silvopleelle. Ja just Vegen falafelit on maailman parhaita!

Mäkin tykkään vaikkakin Fafaksen ovat kyllä snadisti paremmat 😉 Kiitos kommenttista! 🙂

Silvoplee
OmNam Annankadulla
Onda hakaniemessä

Luksus: chef & sommelier kasvismenu

Hävettää etten ole käynyt Silvopleessä vaikka kaikki tuntuu kehuvan sitä. 🙂 Kiitos kommenttista.

Noiden mainitsemiesi lisäksi myös Sandro ja Rupla. Molemmissa erinomaiset brunssitkin

Kommentoi