Kategoriat
Kulttuuri

Pallo on teillä – mitä haluaisit lukea?

DSC_4262.JPG

No tässä vasta yhtälö johon harvoin törmään elämässäni: on aikaa ja on inspiraatiota mutta ei aiheideoita josta kirjoittaa. Aina välillä havahdun siihen että mä oon tosiaan kirjoittanut blogia kohta viisi vuotta ja vähintäänkin kaikki on sanottu ja kirjoitettu. Viidesti.

DSC_4217.JPG

DSC_4281.JPG

Tietysti tiedän että toisto on ihan ok, kaikki lukijat (yli 99%…) eivät ole olleet alusta asti mukana eikä kaikkia tekstejä voi millään muistaa. Mutta silti haluan ihan hetkeksi heittää pallon teille: mistä te haluaisitte lukea? Millaisia kuvia te haluaisitte nähdä täällä? Mitkä postausaiheet kiinnostavat just sua eniten?

DSC_4240.JPG

DSC_4304.JPG

Tänään illalla on tulossa todella mielenkiintoinen luonnonkosmetiikka- JA ruoka-aiheinen arvonta (edit! Sairastapauksen vuoksi aikasintaan sunnuntaina, anteeksi!), joten sellaista ainakin luvassa. Tällä hetkellä kiinnostelee kovasti myös ruoka (no okei ruoka kiinnostaa aina), ja olisi mukava jakaa enemmän reseptejä ja esimerkiksi ruokapäiväkirjoja. Mut nyt hyshys minä, puheenvuoro oli teillä! <3

Kuvat: Hanna / Sunday Blondie

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

14 vastausta aiheeseen “Pallo on teillä – mitä haluaisit lukea?”

Kiitos ajatuksesta, kaipasinkin itseasiassa vähän rohkaisua tähän aiheeseen koska mun on tehnyt mieli kirjoittaa ahdistuksesta enemmänkin. 🙂 Jotenkin oon jänistänyt taas… Mutta en jänistä enää! Ahdistuspuhetta siis luvassa!

Ei oo totta, viis vuotta!! Ja mää oon täällä lukenu ahnaasti luultavasti jokaisen tekstin! Hurjaa 😀 ja niitä postausideoita vois olla vaikka kesän suunnitelmat ja jotain kevät ja kesätekemisiä? 🙂

Ihana Veera! 😀 Piristät mun päivää aina!! 😀 Oon niin iloinen että oot ollut matkassa mukana ja että ollaan tutustuttu. <3 Ja hei tosi hyvät postausideat, kiitos vinkistä!

Oi tervetuloa! 🙂 Toivottavasti tykkäät olla täällä. <3 Ja ihana postausidea, taidan tarttua tähän aika piankin. 🙂 Kivaa viikonloppua!

Mua kiinnostaa aina taustat melko arkisissakin valinnoissa. Millaisia juttuja olet tuonut elämääsi tehdäksesi siitä kivempaa? Miks just ne? Onko jotain, minkä luulit tuovan hyvää oloa, mutta tuokin stressiä? Myös ystävyydestä lukeminen on aina kiinnostavaa :)!

Tää lämmitti sydäntä koska arki on kans mun lempiaihe! Ystävyydestä oon taas kirjoittanut ihan liian vähän siihen nähden miten tärkeä asia se on… Siitä siis ehdottomasti lisää. <3 Kiitos kun kommentoit. 🙂

Mua kiinnostaa aina sellaiset ”päivä minun kanssani”-tyyppiset kirjoitukset, ne on tosi kivoja! Olisi kiva päästä kurkistamaan, mitä kaikkea sun päiviin mahtuu. Mun mielestä nimenomaan ns. tavallinen arki on kiinnostavaa! 🙂

Oon unohtanut ”my dayt” ihan kokonaan vaikka RAKASTAN lukea niitä muiden blogeista! Kiitos muistuttamisesta, näitä lupaan tehdä. 🙂

Vegaaniset reseptit kiinnostelee! Koitan pyrkiä pikkuhiljaa pois myös maitotuotteiden käytöstä, vaikkakin juuston kanssa on vielä ”hieman” ongelmia, mikään vegaaninen juusto ei vaan maistu hyvältä. :’D

No hei jotain ”paheita” saa olla. 😉 Mutta kiitos, reseptejä siis lisää!

Häät kiinnostaa – ei vaan ekologiselta kannalta, vaan yleisestikin niiden järjestäminen ja siihen liittyvät asiat (vai olikohan sulla jo postaus aiheesta…?).

Keväällä mua kiinnostaa aina vaatteet, kun pääsee kuoriutumaan toppatakista. Ois kiva vaikka nähdä sun jotain kestolempparimekkoja ja muita kesän ja kevään suosikkeja. 🙂 Ja tykkään superisti myös sun niistä ostospostauksista. Voisko ne laajentaa vaikka kosmetiikkaankin? Ja ylipäätään myös (luonnon)kosmetiikka kiinnostaa.

Ruoka toki kiinnostaa myös ja musta onkin jotenkin tosi kiinnostavaa lueskella eri ihmisten ruokapäiväkirjoja ja vaikka kauppakassin sisältöjä. 😀 Ylipäätään myös sellaset viikkokoosteet on kivoja ihan yleiselläkin tasolla – kuva ja pikku pätkä tekstiä per päivä.

Hei kiitos tosi paljon kommenttista! Oon niin otettu miten paljon oot pistänyt ajatusta tälle. 🙂 Lupaan ottaa kaikki huomioon!

Kommentoi