Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

Päivittäin käyttämäni luonnonkosmetiikkatuotteet

DSC_4969.JPG

* = saatu blogin kautta

Toivepostaukset jatkuvat. Ajattelin aloittaa viikon jakamalla mun vakiokosmetiikkatuotteeni joita käytän päivittäin. Kaikki ovat luonnonkosmetiikkaa ja pyrin suosimaan nimenomaan luomutuotettua kosmetiikkaa.

DSC_4966.JPG

Pesen kasvot joka aamu ja ilta Dr. Hauschkan puhdistusmaidolla*, joka puhdistaa masmalonilla, jojobaöljyllä ja manteliöljyllä iholta tehokkaasti sekä lian että meikin. Tämä soveltuu hyvin niin kuivalle, herkälle kuin normaalillekin iholle. Iltaisin suihkautan vielä Dr. Hauschkan tasapainottavaa kasvovettä* talituotannon rauhoittamiseksi ja ihon kirkastamiseksi.

DSC_4972.JPG

Dr. Hauschkan periaatteiden mukaan en käytä iltaisin kasvorasvaa, mutta aamuisin levitän aina puhdistusmaidon jälkeen Dr. Hauschkan ruusuvoidetta*. Karitevoin, ruusuvahan ja avokadoöljyn ansiosta se hoitaa ja suojaa kuivaa ja herkkää ihoa, ja ennen kaikkea tuntuu todella ihanalle. Riittää tosiaan kosteuttamaan hyvin kokonaisen vuorokauden ajan.

DSC_4988.JPG

Käytän todella harvoin käsirasvaa. Talvella levitin sitä käsille ehkä yhteensä viisi kertaa ja silloinkin Dr. Hauschkan nopeasti imeytyvää käsirasvaa. Lopputulos on pehmeä ja sileä, ja myönnän, että voisin käyttää tätä hieman useammin…

DSC_4718-001.JPG

Suihkutuotteista käytän Urtekramin Nordic Berries -sarjaa*, jonka arvonta on menossa vielä tämän linkin takaa. Elämäni pieniä saavutuksia on se, että shampoo, hoitoaine ja vartalosaippua ovat kaikki samaa sarjaa.

DSC_0800.JPG

Sen lisäksi käytän kahta deodoranttia: kotona minulla on Evolven käsinlevitettävä alumiiniton deodoranttija mukana kulkevassa kosmetiikkapussissa on Urtekramin Nordic Berris -sarjan oma deodorantti*. Rehellisesti jälkimmäinen tuntuu hien ehkäisemiseksi tehokkaammalta, mutta koska Evolven deodorantti on vielä itselleni uusi, en meinaa ihan heti luovuttaa. (Nimittäin muut Evolven tuotteet ovat ihan huikeita, lue lisää täältä.)

DSC_4723.JPG

Onko jokin tuotteista teille entuudestaan tuttu? Mitä vakiotuotteita sun kylppärin kaapista löytyy? Aion kirjoittaa käyttämistä meikeistä myöhemmin!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Päivittäin käyttämäni luonnonkosmetiikkatuotteet”

Dr. Hauschkan tuotteet on ihan huippuja ja kuuluu myös omiin luonnonkosmetiikan lemppareihin! Puhdistusvoide on yksi mun suosikeista, samoin sarjan Savinaamio, joka on oikeasti yksi tehokkaimmista kadottamaan mustapäitä jo ekalla kerralla 😀

Hei kiitos vinkistä! Savonaamio on mulle ihan tuntematon. 🙂 Tää on hyvä tietää!

Mä oon jo pitkään etsinyt hyvää deodoranttia, joka ei sisällä alumiinia. Käytän tällä hetkellä Weledan roll-onia, mutta jostain syystä tuoksu ei miellytä yhtään 🙁 kokeilin kahta eri tuoksua, eikä kumpikaan oikein nappaa.. Mitenkäs tuo Evolve, miltä tuoksuu vai tuoksuuko miltään? 😛

Mä voisin ainakin suositella Ben & Anna deodorantteja joita saa ainakin Ruohonjuuresta. Kokeilin nimittäin ainakin kymmentä merkkiä ennenkuin toimiva löytyi 😀 Ben & Annasta mulla ei ole mitään valitettavaa, toimii just niinkuin pitää.

Kiitos vinkistä, täytyy käydä Ruohonjuuressa! Mikä tuoksu on sun lemppari? Hintakaan ei oo paha! 🙂

<3<3 Tunne niin suurta mielihyvää tästä teidän keskustelusta. 😀 Ihanaa!

Ani, Evolven dödön tuoksu on mun mielestä tosi mieto ja tuoksuu raikkaalle, sellaiselle vastapestylle pyykille. 😀

Haha, ihanaa! Olin just pyytämässä sulta anteeks et tulin avautumaan mun dödöongelmista sun postauksen alle!

Oii, raikas, vastapesty pyykki on aivan ihana tuoksu mun mielestä <3

Kommentoi