Kategoriat
Hyvinvointi

Päivä mun kanssa: TIISTAI

Lokakuussa keksin, että voisin seitsemän kuukauden ajan tehdä jokaisen kuukauden ensimmäisestä viikonpäivästä x ”päivä mun kanssa” -tyyppisen postauksen. Lokakuussa oli maanantai, tässä kuussa tiistai, joulukuussa keskiviikko jne. Oli se päivä kuinka arkinen, tylsä tai kiireinen tahansa, toteutan postauksen juuri sinä päivänä.

Siihen nähden että tuntuu tosi ylimieliseltä tallentaa oman päivän yksityiskohtia nettiin, my daytä pyydetään tosi paljon. Ehkä samasta syystä miksi itsekin tykkään lukea näitä muiden blogeista – kirjoittajan elämään on jotenkin paljon helpompi samaistua kun saa lukea niistä ihan tavallisista päivistä, pienine arkisine yksityiskohtineen.

Mitä mun marraskuun ensimmäiseen tiistaihin siis kuului?

DSC_9240-001.JPG

07.00: Herätyskello soi. Olimme edellisiltana syömässä aviomieheni kanssa puolvuotishääpäivänämme, ja ilta venyi vähän myöhäiseksi. Päätän siis suosiolla torkuttaa tunnin. (Ja etten soimaa itseäni siitä myöhemmin.)

08.02: Nousen sängystä. Ulkona on edelleen pimeää ja harmittaa jo etukäteen että ensimmäisistä ottamista kuvistani tulee rakeisia. Syön aamiaista ja nappaan aamuvitamiinini (saatu PÜR-kaupasta). Katson rauhassa puhelimeen tulleet viestit ja uusimmat blogikommentit.

08.45: Julkaisen postauksen, jaan sen Facebookissa ja lisään vielä Instagram-kuvan postaukseen liittyen. Päivitän pikaisesti myös Instagramin storyä.

DSC_9254.JPG

09.25: Puen juoksukamat päälle ja lähden lenkille. Otan kameran mukaan vain siksi aikaa kun venyttelen takapihalla, vien sen hetken kuluttua takaisin sisään ja lähden juoksemaan vain kotiavain taskussa.

DSC_9264.JPG

DSC_9275.JPG

10.10: Tarkoitus oli juosta tunnin lenkki mutta raskausmaha on alkanut painamaan viime aikoina virtsarakkoon, ja joudun palaamaan jo reilu puolin tunnin päästä kotiin. Käyn suihkussa ja pesen hiukset ensimmäistä kertaa ihanilla Sugarilta saaduilta Mossan tuotteilla. Mossa on kuulunut jo vuosia suosikkiluonnonkosmetiikkamerkkeihini, mutta Vitamin Moisture -shampoo ja hoitoaine ovat ihan uusia. Kylpytakki on saatu Jotexilta.

10.30 – 12.00: Vastaan pariin kiireisempään meiliin, lähetän yhden yhteistyötarjouksen ja selaan netti-Hesaria. Luen uusimmat blogiin tulleet kommentit mutta tajuan etten ehdi vastaamaan niihin vielä. Valmistaudun kymmenessä minuutissa ja lähden kävelemään metrolle päin.

DSC_9282.JPG

DSC_9289.JPG

13.00: Tapaan Rullassa Iidan. Olemme nähneet kerran aikaisemmin eräässä blogitapahtumassa, ja lukuisten blogikommenttien vaihtojen jälkeen päätettiin tutustua kasvotusten paremmin. Ruoka oli ihanaa ja seura myös, reilu tunti hujahti nopeasti.

14.30: Lähden seuraavaksi Andanteen. Matkalla piipahdan kahdella suutarilla lempimokkakengilläni kysyäkseni voiko niiden kantoja pelastaa. Molemmat suutarit naurahtavat. ”Turha toivo.”

Andantessa on kahvitreffit sovittu yhden Zero Waste Finland -yhdistyksen perustajajäsenen Susannan kanssa, jolta sain myös haastattelun kirjaani. Näemme vasta 15.30, joten ehdin hyvin vastaamaan niihin aikaisemmin saamiini kommentteihin ja yhteen sähköpostiviestiin, selaamaan Instagramia ja suunnittelemaan hieman loppuviikkoa.

DSC_9297.JPG

15.30: Susanna tulee. Hänenkin kanssa aika menee todella nopeasti, ja järkytyn kun katson rannekelloa hetken päästä ja se näyttää jo 17.25. Olin suunnitellut että ehdin viimeistään kuudeksi kotiin kirjoittamaan pari postausta talteen. Andantekin oli niin suloinen kahvila, että olisin viihtynyt siellä koko illan.

Ratikassa kuitenkin huomaan, että rannekelloni on tunnin edellä ja että kello onkin oikeasti puoli viisi. Naurattaa oma panikointi, lähetän Susannalle anteeksipyyntöviestin perään kun kiirehdin turhaan ja matkustan kaikessa rauhassa takaisin kotiin.

DSC_9308.JPG

DSC_9315.JPG

17.37: Avaan koneen (tosiaan suunniteltua aikaisemmin, aikaoptimistille this never happanes) ja kirjoitan rennosti kolme postausta talteen. Mies on tullut töistä kotiin ja keittää meille soijanakkikeittoa. Kattilaan katsoessa totean että syömme tätä varmaan loppuviikon. Tykkään tehdä iltaisin töitä kotona rennolla otteella kun Ferhatkin on kotona, voi samaan aikaan vaihtaa kuulumisia ja kysellä näkökulmia omiin kirjoitusideoihin.

dsc_9318.jpg

20.15: Postaukset ovatkin valmiita paljon suunniteltua aikaisemmin. Juon keittoni ja valmistaudun rentoutumaan loppuillaksi: vatsa täynnä, hyvä kirja ja turvallinen kainalo. Ei voisi asiat paremmin olla.

Lue myös:

Päivä mun kanssa: MAANANTAI

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Päivä mun kanssa: TIISTAI”

Näitä on kyllä tosi kiva lukea! Eikä elämäsi kuulosta todellakaan yhtään tylsältä (päinvastoin!), vaan tuossa on jo paljon tekemistä ja muutenkin mielenkiintoista lukea, miten muiden arkipäivät (tai muutkin päivät) kuluvat 🙂

Lisäkti mahtava idea tehdä näitä juuri tällä periaatteella, eikä valikoida niitä ”mielenkiintoisiampi” päiviä. Mukava saada mahdollisimman arkisia ja todellisia kuvauksia elämästä.

Näissä arkisissa päivissä on kyllä jotain taikaa. On jotenkin lämmittävän tuttua lukea siitä miten tavallista elämä on muillakin <3 Oli tosi kiva käydä yhdessä lounaalla :)

Kommentoi