Kategoriat
Uncategorized

Outfit of the second day

1.jpg

3.jpg

dgg.jpg

Lasit Instrumentarium (mitäköhän merkkiä ne on, ei mitään hajua) / Paita Bik Bok / Hame New Yorker / Kengät Disko / laukku ei mitään hajua siitäkään

Heii parin päivän hiljaiselon jälkeen. Päätin, että hoidan alta pois (ikuisuuden pitkän) to do -listan kaikki tehtävät ennen kun vuosi vaihtuu. Ja olen saanut parin päivän aikana vaikka mitä tehtyä! Tänään olen aamusta asti siivonnut tätä pientä luukkuani ja homma on vieläkin kesken… Miten 30 neliön kämpästä voi saada kuusi jätesäkillistä ”turhaa kamaa”, lähinnä vaatteita ja pieniä tavaroita, joista en ollut luopumassa alunperinkään? Eikä loppua näy.

Vielä pitäisi ennen uutta vuotta  mm. selvittää kaikki unohdetut salasanani eri järjestelmiin, viedä säästöpossu pankkiin, avata asuntosäästötili (!), tsekkaa onko kaikki rokotukset kunnossa, ilmoittaa rikkinäisestä puhelimesta vakuutukseen, päivittää vähän blogin ulkoasua, ladata musiikkia, jäsennellä kuvia… Äääh lista ON ikuisuuden pitkä mutta minähän aloitan uuden vuoden ilman edellisvuoden huolia ja murheita.

Tässä kuitenkin asua toisesta illasta, jonka vietimme Amsterdamin yössä.

xx, Saranda.

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: