Kategoriat
Uncategorized

Oodi kihlatulleni

DSC_7093.JPG

Viime sunnuntaina kerroin että häihimme oli puoli vuotta mutta mieliala ei ollut (häistä riippumattomista syistä) kauhean juhlava. Tänään sen sijaan haluan huutaa koko maailmalle (tai blogin lukijoille) että viiden kuukauden ja kolmen viikon kuluttua 

menen naimisiin parhaan ystäväni kanssa!

Ferhat on ihan ihmeellinen tyyppi – oli sillä kuinka raskas päivä takana, se tulee aina hymy kasvoilla kotiin. Siltä puuttuu taito purkaa kiukkuaan muihin, ja se innostaa muakin yrittämään päästä siitä piirteestä eroon. Kaikin puolin haluan olla hänen ansiostaan parempi ihminen. Ferhat on aina kuunnellut, tsempannut, tukenut, lohduttanut ja motivoinut mua kaikissa asioissa joita olen halunnut elämässä saavuttaa. Se ei koskaan arvostele tai vähättele mun mielipiteitä, vaikka ajattelisi itse eri tavalla.

Makaamme tällä hetkellä sohvalla molemmat kännykät kädessä, mutta Ferhat paijaa mun hiuksia. Sain idean tähän postaukseen näistä kuvista ja siitä miten, hän aina jaksaa tarttua kameraan ja ottaa minusta blogiin kuvia. Vuosien myötä siitä on tullut omasta mielestäni aika passeli tässä valokuvaushommassa!

DSC_7122-001.JPG

DSC_7121.JPG

Usein mietin että avioliitto tai naimisiinmeno on aika vanhanaikainen instituutti ja ärsyynnyn, kun avioliitossa olevia pariskuntia otetaan enemmän ”tosissaan” kuin sellaisia pariskuntia, jotka eivät ole naimisissa. Naimisiin tai ei, mä olisin ja toivottavasti oon Ferhatin kanssa loppuikäni, ei avioliitto anna mitään takeita siitä että rakastaisimme jotenkin toisiamme enemmän. Mutta on ihanaa päästä juhlimaan! Juhlimaan rakkautta, kerätä molemmat suvut kokoon ja luvan kanssa antaa huomiota meidän suhteelle ja yhteiselle tarinalle.

DSC_7102.JPG

Hääjärjestelyt alkavat kohta kiihtymään, ja siksi haluankin kysyä teiltä että minkäntyyliset hääpostaukset teitä kiinnostavat? Onko jotain tiettyä mitä haluaisitte lukea aiheen tiimoilta? Aikaisemmin olen kirjoittanut ainakin postauksen häämekosta ja häädietistä sekä häihin liittyvästä ahdistuksesta.

Lopuksi haluan sanoa: kuka tahansa sun vieressä onkaan, suo lyhyt hetki sille, että kerrot kuinka tärkeä hän on sinulle ja miksi. En usko että omaa rakkautta ja välittämistä voi koskaan korostaa liikaa.

 

PS: Koska on sunnuntai, alla kuluneen viikon postaukset:

 

Ravintolavinkki Tallinaan: Vegan V

Kuvat, jossa näytin mielestäni lihavalta – #MuhkuraManifesti

Vegaaniset mokkapalat

Pieni teko, iso vaikutus

Viikon rahamenot

Fitness-buumi antoi liikunnaniloa

Mitä ostin tänäsyksynä?

11.11.17 / Kosovo, Mitrovica

18x Instagram-muistot

Ravintolavinkki Helsinkiin: Clarion Kitchen and Table

Oodi kihlatulleni

 

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “Oodi kihlatulleni”

Sun hääpostauksista tulee tosi hyvä mieli, koska niistä paistaa läpi rakkaus, ei näyttämisenhalu. Ihan kaikenlaiset hääpostaukset tulee siis luettua ilolla läpi vaikkei aihe olekaan itselle ajankohtainen 🙂

Rakkauden juhlat on ihania, joten kirjoita niistä niin paljon kuin haluat 🙂 Ehkä jonkun jutun voisit tehdä myös avioliiton taloudellisesta merkityksestä – mua hämmentää se, miten moni jättää menemättä naimisiin sen takia, että kuvittelevat avioliiton olevan vain vanhentunut instituutio. Avioliitto tuo edelleen hädän hetkellä taloudellista turvaa, oli avioehtoa tai ei. Verotukseenkin sillä voi olla vaikutusta.

Tosi mielenkiintoinen aihe, myönnän etten ole hirvästi tutustunut siihen. 🙂 Pakko lukea siitä lisää ja ehkä just kirjoittaa omankin pohdinnan siitä. Kiitos kovasti ehdotuksesta! 🙂

Mua ei yleensä kiinnosta hääjutut ihan kauheasti, koska se ei ole itselleni ajankohtainen aihe. Mutta tykkään sun hääjutuista, koska sulla on sellainen ihanan järkevä suhtautuminen asiaan! Eli ei liikaa hössötystä, ei hullua törsäämistä, ekologisuuden huomioiminen häissä.. Tämä on mielestäni tosi kiinnostava näkökulma häihin, koska niitä tulen itsenkin huomioimaan, jos joskus naimisiin menen, eli ne kiinnostaa ehdottomasti! 🙂

Oi kiitos! Kauniisti sanottu. 🙂 Tuollaiseen ajatusmaailmaan ainakin pyrin ja kiva kuulla, että se näkyy blogissakin. Toiveesi on kuultu ja ajatuksena on saada jo tällä viikolla ulos postaus siitä, miten ja missä asioissa säästämme häissä. 🙂

”..on ihanaa päästä juhlimaan! Juhlimaan rakkautta, kerätä molemmat suvut kokoon ja luvan kanssa antaa huomiota meidän suhteelle ja yhteiselle tarinalle.”

Tuossa kiteytyy hääjuhlien tarkoitus, myös minun mielestä. <3

En kestä teitä, tuli tippa linssiin.. <3 Ootte niin ihania, aitoja, toisilleen sopivia ja upeita ihmisiä! Aivan ihana teksti, Saranda. <3
Ja mua kiinnostaa KAIKKI teidän häihin liittyvät asiat, haha 😀 Kuulostanpa creepyltä... Mutta tosiaan, kaiken mitä haluat jakaa ja mitä mieleesi juolahtaa - olisi kiva kuulla : ) Haleja!

Voi muru kiitos paljon!! <3 😀 Ihana oot, hyvä tietää! Ja ne asiat joita en jaksaa/kehtaa jakaa blogissa, kerron one-on-one sulle. 😀 Paljon haleja takaisin!

Kommentoi