Kategoriat
Uncategorized

Onnistumispäiväkirja

DSC_0115.JPG

Meillä kaikilla on huonoja päiviä eikä yksikään ihminen pysty aina tekemään kaikkea haluamaansa yhden vuorokauden aikana. (En minäkään tai siis varsinkaan minä – älkääkä antako tämän postauksen hämätä.)

DSC_0116.JPG

DSC_0095.JPG

Tälläkin viikolla on ollut päiviä kun koulutöiden deadlinet ovat paukkuneet, lenkille lähtö ei ole houkutellut (tai tapahtunut) ja olen ollut hieman hankala muille. Iltaisin on harmittanut ja kaduttanut. Olen kuitenkin päättänyt yrittää keskittää energiaani vähemmän niihin asioihin, joissa epäonnistun ja enemmän asioihin, joissa onnistun.

DSC_0079.JPG

DSC_0117.JPG

Uusi ajattelutapa konkretisoituu ns. huonoina päivinä, kun illalla iskee morkkis omasta laiskuudesta tai käyttäytymisestä. Silloin olen ottanut apukäyttöön onnistumispäiväkirjan. Onnistumispäiväkirjan ajatus on uhrata hetki kirjata paperille asioita, joissa on onnistunut päivän aikana vaikka muuten olisi ollutkin vähän vaikea päivä. Minua onnistumispäiväkirjan kirjoittaminen piristää heti ja muistuttaa, kuinka paljon hyvää meidän elämäämme mahtuu kun ajatuksemme eivät jumitu negatiivisuuksiin.

DSC_0113.JPG

DSC_0118.JPG

Tänään harmitti kun unohdin kamerani muistikortin vanhempieni kotiin enkä voinut siirtää ajankohtaisempia kuvia tähän postaukseen. Tänään illalla voin kuitenkin kirjoittaa onnistumispäiväkirjaan sen, että kovalevyä tonkimalla löysin viime syksyn kuvia (eli nämä), joiden aurinko ja valo piristivät muuten vähän ankeaa mieltä. Kuvissa näkyy myös selvästi oikeassa kädessäni kesän palo-onnettomuuden jäljiltä tullut arpi, ja voisinkin merkitä yhdeksi onnistumisasiaksi sen, että arpi paranee hyvin!

PS: Viikon postaukset:

Kotona

Kooste: tammikuu 2016

Tutto bene

Tämä on elämäni onnellisin päivä

Terkkuja Jyväskylästä

Haaveet – ne toteutuu. Mutta miten?

Onnistumispäiväkirja

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Onnistumispäiväkirja”

Sinulla on usein niin kovin ihania ja positiivisia postauksia! Tämä on oikea hyvän mielen blogi. 🙂

Voi mikä kommentti, kiitos paljon. <3 Ihan mahtavaa viikonloppua, Susann! 🙂

Kommentoi