Kategoriat
Uncategorized

Onnistumispäiväkirja käytännössä

DSC_0078.JPG

Kuten moni teistä tietääkin, viime viikko meni minulla enemmän tai vähemmän kotona flunssan kourissa. Treenimääriä kertyi luonnollisesti nolla, suklaa(munat, jee pääsiäinen) kävi ahkerasti kaupaksi ja koulutehtävät tuntuivat sadan kilon painoisilta ja lähes mahdottomilta hoitaa pois alta. 

Tällaisina aikoina, kun haluan välttyä nyyh en saa mitään aikaiseksi -morkkikselta, otan yhden hyvän mielen -aseistani (hahah mikä termi) käyttöön: onnistumispäiväkirjan. Onnistumispäiväkirjan idea on etenkin niinä huonoimpina päivinä kirjata ylös asioita, joissa on onnistunut kaikista kurjista tapahtumista huolimatta. Kun uhraa hetken mukavien asioiden muisteluun ja oppii kiittämään itseään laiskimpinakin aikoina, ei mieli jumitu negatiivisuuksiin ja oman itsensä ruoskimiseen.

Suosittelen lämpimästi onnistumispäiväkirjan pitämistä silloin kun siltä tuntuu – aina kun ei voi olla vain hyviä päiviä, mutta huonoimmissakin päivissä voi varmasti löytää edes pikkuriikkisiä onnistumisia.

Tiedän, että kipeänä lepo ja alisuorittaminen kuuluvat asiaan, mutta siitä huolimatta koin tarpeelliseksi listata asioita, joista voin silti olla tällä viikolla ylpeä. Ja tällä kertaa toin listan ihan tänne asti!

DSC_0067.JPG

DSC_0069.JPG

DSC_0079.JPG

Tällä viikolla olen onnistunut mm.:

  • menemään yhtenä päivänä 8-16 kouluun vaikka olinkin kipeä ja olin tullut kotiin lentokentältä kolme tuntia ennen herätystä (oli ns. pakollinen koulupäivä)
  • muistin ja jaksoin jakaa reissukuvat reissukavereilleni
  • kävin hyvänä päivänä kampaajalla
  • ja mummin kanssa kahvilla
  • maltoin vain olla
  • nukuin varmaan koko elämäni univelat pois
  • tein niitä kevyempiä koulujuttuja
  • muistin kiittää 24/7-hoitajaani pusuilla (kunnnes hän sai saman taudin)
  • luin paljon
  • jaksoin lähteä jopa illallistuplatreffeille kun kuume hellitti

Ja sitten se suurin onnistuminen eli se että levon myötä energia- ja ideatankki on täytetty noin seuraavalla vuosikymmenelle asti. En muista että olisin koskaan ollut näin innoissani tai motivoitunut bloggaamisesta. Lisääntynyt vapaa-aika ja valon määrä tulevat todellakin hyötykäyttöön.

DSC_0082.JPG

DSC_0072.JPG

DSC_0093.JPG

DSC_0068.JPG

Tänään aloitetaan viikko rauhallisella pressiristeilyllä, maltillisella treenillä ja pitkästä aikaa leipomisella!

 

Pictures: Ferhat Yasa, edit me

 

Coat and shirt: second hand
Pants and shoes: H&M

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Onnistumispäiväkirja käytännössä”

Vähintään yhtä mukava on saada tällaisia piristäviä kommentteja! Kiitos siis sulle myös. 🙂

Kommentoi