Kategoriat
Uncategorized

Onneksi on lokakuita

DSC_0004.JPG

DSC_0077.JPG

DSC_0075.JPG

Maanantai-viha ei ole koskaan ollut mun juttu, mutta tiistai… niiden kanssa menee sukset ristiin harvse viikko. Siinä missä sunnuntai-iltana ehtii sekoittaa aamun proteiinibanaanipannaripohjan valmiiksi tehosekoittimeen, järjestää seuraavan viikon menot kalenteriin värikoodeilla sekä luonnostella maanantain postausta, tiistaina syö mitä sattuu, menee miten sattuu ja kirjoittaa mitä sattuu. Huh huh.

Runsas viikko lokakuuta kuitenkin jo takana, ja pienten kompastuskivien lisäksi tähän kuuhun on kuulunut myös hedelmälautasia, Bestsellerin ystävämyyntejä, armollisia lenkkikelejeä (ja mä liian armollinen itelleni etten ole jaksanut hyödyntää niitä niin usein, hekoheko…), sydämellä kirjoitettuja postauksia, ruusuja, piristäviä sähköpostiviestejä, lentokoneita, Trendin viime kuun numero, paljaita nilkkoja ja aurinkolaseja hyytävästä säästä huolimatta, ristijäisiä, laadukasta aikaa perheen kanssa ja lämpimiviä työpäiviä.

Tämän lisäksi ollaan katsottu nyt puolessatoista kuukaudessa kaikki Game of Thrones -jaksot ja vain yksi jakso on enää jäljellä! Ollaan säästetty sitä tarkoituksella ihan niin pitkälle kun vain pystyy kunnes täytyy istua tyhjänpanttina odottamassa uutta tuotantokautta – jonka julkaisuaikaakaan ei ole ilmoitettu. (Vai onko? Tietääkö kukaan? Jos tietää niin PUHUU!!!1)

Ajattelinkin kysyy teiltä mitä sarjaa kannattaa katsoa tässä peukaloita pyörittäessä? Mitä sarjaa ite katsotte näinä pimeinä syysiltoina?

 

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN
 

Saranda

11 vastausta aiheeseen “Onneksi on lokakuita”

Ai sulla on blogi; ihana! 🙂 Nättejä kuvia! Mullakin tökkää jotenkin aina tuohon tiistaihin ’:D

Modern Familyä oon kattonut telkkarista sillon tällöin ja lupaan joka kerta kattovani sen kunnolla alusta loppuun! Jospa nyt vihdoin… 🙂 Kiitti sullekin!

– modern family
– orange is the new black
– vanha kunnon rillit huurussa ja frendit! noiden huumori ei ikinä vanhene

Itselläni on Game of Thrones vasta alussa, katson vasta ensimmäisen kauden jaksoja…
Mutta voisin sanoa kaksi sarjaa, joita itse rakastan tosi paljon: Girls ja Orange Is the New Black! Kannattaa katsoa! 🙂

Eikä, oon sulle tosi kateellinen kun sulla on kaikki noi Game of Thrones -jaksot vasta edessäpäin! Vinkki suoraan kokemuksen rintaäänestä: ei kannata ahmia kaikkia kerralla jos ei halua että harmittaa loppua kohden:D
Kiitos sarjasuosituksista. <3

Kommentoi