Kategoriat
Uncategorized

Olipa kerran gaala

1.jpg

Olin jo unohtaa julkaista nämä kuvat Indiedays Blog Awardeista. Paita on uusin löytö H&M:stä, ja tein sillä pientä empiiristä tutkimusta. Tunnen itseni ja tyylini, ja jos koen haluavani/tarvitsevani uuden vaatekappaleen (jota ei nykyään paljon tapahdu), en jää harkitsemaan ostosta sen koommin. Tämän paidan kanssa päätin pitkästä aikaa kokeilla, mitä tapahtuu jos jätän oikeasti kivan vaatekappaleen kauppaan ja odotan muutaman päivän ennen kun ostan sen. No, oletetusti harmiahan siitä vain seurasi – myöhemmin oli pakko raahata itsensä takaisin kaupoille ja tyytyä toiseen kokoonkin – mutta paita päätyi päälle ja loppu hyvin kaikki hyvin!

2.jpg

Tekonahkahousut ovat H&M:stä myös – käytän niitä niin paljon, että ne tuntuvat liimautuneen ihooni. (Välillä kirjaimellisesti – ooh kun niitä on ihana tunkea päälle treenien ja suihkun jälkeen kun on kiire kouluun ja jälkihiki puskee…) Kissankorvat oli säälittävä yritys olla osa Halloween-pukukoodia, ja ne ovat abivuoteni penkkaripäivältä. Silloin sentään käytin myös kissan naamaria ja häntää.

Joka tapauksessa, tuo gaalailta oli oikein onnistunut, kiitos vain Indiedaysin väelle taas! Tämä ilta kuluu vähemmän juhlallisissa merkeissä, nimittäin opinnäytetyön ja intialaisen ruoan parissa. Palaillaan! ♥

4.jpg

Kuvat: Anna Veikkanen, editointi minä

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi