Kategoriat
Hyvinvointi

Olen kiitollinen ja en tippaakaan luova – vahvuustestin tulokset

Mä tein eilen reilu kahden vuoden jälkeen taas Tunnelukkotestin, sillä olin ajatellut, että olisi hauska verrata blogissa silloisia tuloksia nykyisyyteen. Loppujen lopuksi tulokset olivatkin aika yhdemukaiset, ja rankaisevuus ja vaativuus piinaavat tässäkin elämässä. Kun taas lähes kaikki muut tunnelukot loistivat poissaolollaan. Alla hieman tylsähköt vastaukseni:

Vaativuus erittäin vahva
Rankaisevuus vahva
Uhrautuminen keskivahva
Alistuminen heikko
Hyväksynnän haku ei tunnelukkoa
Epäonnistuminen ei tunnelukkoa
Ulkopuolisuus ei tunnelukkoa
Hylkääminen ei tunnelukkoa
Oikeutus ei tunnelukkoa
Riippuvuus ei tunnelukkoa
Riittämätön itsekontrolli ei tunnelukkoa
Vajavuus ei tunnelukkoa
Kaltoin kohtelu ei tunnelukkoa
Suojattomuus ei tunnelukkoa
Emotionaalinen estyneisyys ei tunnelukkoa
Pessimistisyys ei tunnelukkoa
Kietoutuneisuus ei tunnelukkoa
Tunnevaje ei tunnelukkoa

Tyydytin testinälkääni sitten erilaisella testillä, tällä kertaa Via Characterilla, jossa mitataan lukemattoman määrältä tuntuvien kysymysten avulla omia vahvuuksia. Ja jotenkin en yllättynyt niistäkään tuloksista: top 3 oli kiitollisuus, toiveikkuus ja innokkuus. Perästä tulivat myös rakkaus, uteliaisuus ja oppimisen ilo.

Vahvuuksia on yhteensä 24 ja loppupäässä on sitten sellaisia ominaisuuksia, jotka eivät ole välttämättä niitä ominta. Viimeisessä kolmessa minulla löytyivätkin harkitsevaisuus, arviointikyky ja tadaa, luovuus. Viimeinen on niin ironinen, koska olen luovassa ammatissa, mutta samaan aikaan todella totta. Toisaalta testissä kysyttiin aika paljon visualisuuteen liittyviä kysymyksiä, jolla ehkä mitataan luovuutta, ja visuaalisuus ei ole todellakaan mun vahvuus. Mutta ei luovuus kirjoittamisen ulkopuolella nyt muutenkaan.

En myöskään ole erityisen harkitseva ihminen, vaan luotan herkästi intuitiooni ja teen päätöksen sen mukaisesti. Ja tykkään siitä ominaisuudesta itsessäni, vaikka välillä arviointikykyni on todellakin pettänyt ja tulee varmasti vielä monta kertaa pettämään.

Tällaista ”hömppää” tähän perjantaihin. Onpa kiva keskittyä pitkästä aikaa itseeni taaperon ja vatsassa olevan vauvan lisäksi! Ihanaa viikonloppua, ja kertokaahan omia tuloksianne jos päädytte tekemään tunnelukko- tai vahvuustestiä. 🙂

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

Yksi vastaus aiheeseen “Olen kiitollinen ja en tippaakaan luova – vahvuustestin tulokset”

I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Kommentoi