Kategoriat
Uncategorized

NYE

1.jpg

Uuden vuoden aatto ei ollut sen kummempi mutta rento ihanalla tavalla. Söimme herkullista illallista vanhempieni luona, minkä jälkeen ehdimme juuri ajoissa ajamaan Senaatintorille ihailemaan ilotulituksia ja nauttimaan musiikista. Kiersimme sen jälkeen vielä parissa pubissa, mutta oma sänky houkutteli kotiin jo aikaisin yöstä.

4.jpg

3.jpg

(Nämä kuvat ovat oikeasti blogitiimin pikkujouluilta, mutta päällä oli silloin sama asu kun uv-aattonakin. Eli paljon kehuttu BikBokin Kicky jumpsuit.)

2.jpg

Missä merkeissä teidän vuosi vaihtui?

Kuvat: Enna Rautiainen

/ My New Year’s eve was relaxing and I was wearing BikBok’s Kicky jumpsuit

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “NYE”

Ihania kuvia! Hyvä kuulla että joku muukin koki aikaisin sängynkaipuuta 🙂 Mulla oli vähän migreeninen vuodenvaihde, mutta nyt on sit loppuvuosi aikaa petrata suoritusta. Ihanat kynnet muuten myös! Tosi coolit. Ootko käyny ihan laitattaa jossai?

Kiitos, Sane ja aivan ihanaa uutta vuotta! <3 Sääli jos sen alku alkoi migreeillä 🙁 toivottavasti migreeni ei oo toistunut enää..?

Unohdin kokonaan kirjoittaa noista kynsistä! 😀 Ne on Seppälän tavalliset tekokynnet, oisko maksanut 7-8e 😀 mun oikeet kynnet on tällä hetkellä kaikkea muuta kun edustuskunnossa…

Kommentoi