Kategoriat
Uncategorized

Niskaote

Helloo. Olen pitänyt ”pientä” radiohiljaisuutta, koska olen ollut yli viikon tosi kipeä. Tässä on ollut kyl pari parempaa päivää, enkä ole maltannut olla kirjoittematta tänne kuhan energia antaa mahkun! Ennen ajattelin, että ihanaa kun bloggaajien ei tarvitse välittää että ovatko he kipeitä, voivat sängystä ja kuumeesta käsin tehdä töitään, mutta oh boy kun olinkin väärässä.

IMG_20131107_022723_resized.jpg

En ole tehnyt paljonkaan kirjoittamisen arvoista, maannut sohvalla ja kattonut hömppää, mutta eilinen ja tänään ovat olleet hyviä päiviä. Eilen käytiin luokkakamujen kanssa tsiigaamassa Leijonasydän, aivan pirun hyvä elokuva, katsokaa! Sen jälkeen menin pelaamaan bilistä ja no, häviämään.

Tänään jaksoin raahata itseni pitkästä aikaa liikkumaan, kävin reippaalla kävelylenkillä raikkaassa syysilmassa. Menin sen jälkeen kampaajalle, ja nyt mulla on niin kuin tosi tumma kuontalo! Tosi outoa, koska olen jo vuosia suosinut vaaleeta väriä, mutta vaihtelu virkistää ja oon kyllä todella tyytyväinen.

Lähettiin sen jälkeen viettää vielä mun rakkaan isosiskoni 24-vuotissyntymäpäiviä Virgin Oiliin. Haha, kunpa aina vois mennä suoraan kampaajan tuolilta viettämään iltaa. Oli pöytä varattuna ja pöytä täynnä ihania herkkuja, ja niin hauskaa, että tajuttiin napsia pari kuvaa vasta herkuttelun jälkeen.

Nojoo, tästä tuli vähän tällainen ”liibadaabaa” -teksti, mutta olipahan tarve vaan tulla kertomaan kuulumisia ja sen, että olen kyllä hengissä ja parempivointisempi kun vähän aikaan. Ja tulossa vielä laadukkaitta postaukia, promise!

Ollutkin ikävä teitä ja – tätä!

8 vastausta aiheeseen “Niskaote”

Flokt!! Hahahah ootan tiistai päivää, jotta näkisin sun HIUKSET xD Hyvä, älä tuu enää kipeäksi!

JEEE ihanaa että voit paremmin! Ikävä sun blogia. Ja SUA! Kohta onneksi nähdään. Musmus

Kiitos rakas! <3 mä en oikeesti malta odottaa joulukuuta! Ollut ihan kauhee ikävä sua ja juoruilua ja sua ja juoruilua.

Kommentoi