Kategoriat
Hyvinvointi

New York, keskenään sopivat alusvaatteet ja kaikki muut pinnalliset unelmani

Haaveilu on ihanaa, sellaista sallittua huumetta. Tällä hetkellä elämässä on kuitenkin niinkin hyvä tilanne, että mitään isompia haaveita tai tavoitteita ei ole. Siksi huomaan välillä haaveilevani pienistä, pinnallisista ja lopulta todella merkityksettömistä asioista…

Kuten siitä, että kaikki alusvaatteeni sopisivat keskenkään. Että aina olisi sama yläosa ja alaosa ja ne olisivat tietysti aina samaan aikaan puhtaina sillä käyttäisin ja siten pesisin niitä aina samaan aikaan.

New Yorkin matkasta, vaikka en edes halua matkustaa Jenkkeihin. Mä vain kuitenkin tiedän, että rakastuisin Nykkiin. Mä tiedän, että se olisi ”mun kaupunki”.

Luonnonkiharista hiuksista.

Toisesta tyttärestä. Lapsi ei tietenkään ole mikään pinnallinen unelma mutta sukupuolen toivominen on. Olen järkeistänyt tämän toiveeni sillä, että kuvittelen toivovani tyttöä, koska yhden kanssa on niin kivaa… (Makes no sense, TIEDÄN.)

Uusista astioista. Ja huonekaluista. Sellaisista, että Ikean astiat tai huonekalut olisivat enemmän poikkeus kuin sääntö.

Lasten vaatekauppaan marssimisesta ja vähintään kymmenen uuden bodyn ostamisesta jotta ei tarvitsisi koskaan kriiseillä, ovatko kaikki pesussa. En vain halua tukea lasten ylivaatettamista ja loppujen lopuksi tiedän, että mieluummin pesen enemmän kuin ostan tai pidän vaatteita kaapissa turhaan. Jonain päivinä silti turhauttaa kun on vain ”vääriä” vaihtoehtoja puhtaana.

Talvilomasta etelässä ja/tai ikuisesta kesästä.

Lottovoitosta (vaikka en ole eläessäni koskaan lotonnut). Olen ajatuksissani jo päättänyt kelle kaikille antaisin rahaa ja muille en sitten hiiskuisikaan koko voitosta.

Että olisi aina rahaa mennä Marimekkoon ja ostaa sieltä juuri sitä mikä näyttää hyvältä.

Litteästä vatsasta ja hoikemmista käsistä. Sellaisista, joita en katsoisi aina ensimmäisenä kun katson minusta otettua kuvaa.

Nämä ”haaveet” yllättävät itsenikin, sillä jos mulla on joku isompi tavoite mielessä, en koskaan vaivaa päätäni tällaisilla turhilla jutuilla, joilla ei ole mitään tekemistä onnellisuuteni kanssa. Pitäisi keksiä joku uusi projekti, etten vahingossakaan varaa sitä talvilomaa tai laita lottokuponkia menemään…

Mistä asioista (pienistä tai isoista) sä haaveilet just nyt?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

8 vastausta aiheeseen “New York, keskenään sopivat alusvaatteet ja kaikki muut pinnalliset unelmani”

Haaveilen siitä, että pääsisimme vihdoinkin muuttamaan siihen omaan, ihanaan kotiin. Vaikka siihen menee enää ehkä vuosi – mutta se tuntuu silti pitkältä ajalta! Ja vaikka nykyisessä asunnossa ei mitään vikaa olekaan. Äkkiä se aika menee. <3

Niinhän se menee! Pian juodaankin kahvia teidän upouudessa kodissa. <3 (silloin Ela ei toivottavasti nuku maratonpäikkäreitä, nimim. vieläkin unessa…)

Vastaa

Kiva postaus!

Itse haaveilen tällä hetkellä siitä, että pääsen eroon kaikista turhista tavaroista ja kotona olisi optimaalinen määrä asioita, joita käytetään ja kaikella on oma paikkansa ja jaksaisin aina laittaa ne oikeille paikoille 🙂

Ja litteä vatsa ois kans tosi kiva 😀

Ooh sounds like heaven. Simppeli sisustus ja vain tärkeät tavarat! 🙂

Vastaa

Haluaisin matkustaa Texasiin ja Floridaan; käydä elokuvan ulkoilmanöytöksessä pickup auton kanssa ja veneillä komiveneellä suoalueella.

Haluaisin oppia koodaamaan; c-kieli.

Haluaisin ostaa home alone 2 kevin yön new yorkin palace hotellista. Yli 800$

Ja onhan näitä 🙂

Himoitsen myös KKW uutta SKIMS mallistoa.

Hei ihania unelmia. 😀 Ja varsinkin toi koodaaminen olisi jopa hyödyllistä! Ja nyt mäkin aloin haluamaan Kevinin hotelliyötä! 😀

Vastaa

Kommentoi