Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

Neljä suosikkituotetta kotikylpylään

(Melkein) uusi viikko, uusi vuodenaika… Itselleni myös uusia, kovaa puhaltavia tuulia ihan noiden perinteisen ulkona pauhaavien syystuulten lisäksi. Hiljaiset hemmotteluhetket silloin tällöin pitävät kropan lämpimänä ja pään joten kuten kasassa.

Joskus pelkkä parin minuutin ajatuksella nautittu suihku riittää, toisinaan ja etenkin viikonloppuisin on mukava tehdä asiat pitkän kaavan mukaan: lämmittää sauna, sytyttää kynttilöitä, kuoria ihoa. Joskus olen itse tehnyt hius- ja kasvonaamioita mutta myönnän laiskistuneeni viime kuukausina, ja olen turvautunut hyväksitodettuihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin.

Seuraavilla tuotteilla on syntynyt hyvät ainekset kotikylpylään. Kaikki kosmetiikka on saatu blogin kautta.

dsc_0790_1.jpg

Eteeristä öljyä löylyveteen

Mielikuvitukseni on hieman rajoittunut eteeristen öljyjen käytön suhteen mutta saunan löylyveteen sitä kyllä läträän. Ja läträämisellä tarkoitan että jo muutamalla tipalla saa ihanan tuoksun aikaiseksi ja hengitystiet taas ammolleen auki. Mulla on käytössä nämä Frantsilan eteeriset öljyt, lempparituoksuni ovat greippi ja mandariini.

DSC_0791.JPG

Iroha Nature, laadukkaat kasvonaamiot

En todellakaan muista käyttää kasvonaamioita viikottain tai edes kuukausittain mutta kun muistan, valitsen mieluiten Irohan. Sunrise Cosmeticsin valikoima on kasvonaamioidenkin suhteen laaja, mutta kuvassa oleva tuote on nimenomaan syväpuhdistava detox-naamio epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan. Se sisältää uutta suosikkiraaka-ainettani eli aktiivihiiltä (olen jo pitkään pessyt hampaatkin aktiivihiilellä). Iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeältä ja puhtaammalta.

DSC_1214.JPG

Mossan ravitseva vartalovoide (raskausmahaan ja kaikelle muullekin)

Kesällä ajattelin että suihkun jälkeinen rasvaus auttaisi säilyttämään rusketuksen paremmin, nyt ensisijainen tarkoitukseni on ehkäistä mahdollisia raskausarpia edes jotenkin. Googlettelun ja lukuisten raskaana olleiden tuttujeni haastatteluiden jälkeen olen tullut siihen johtopäätökseen että arpia joko tulee periytyvästi tai sitten hyvällä tuurilla ei tule, käyttämättä tai käyttämällä oikeastaan ihan mitä tahansa rasvaa. Siksi olen pysynyt tässä Mossan öljyillä ravitevassa vartalovoiteessa ihanan tuoksunsa ja voimakkaiden antioksidanttiensa takia, toivoen että arvet jäävät minimiin.

DSC_1220.JPG

Weledan vartaloöljy hierontaan ihmiselle joka ei tykkää hieronnasta

Nyt tulee fakta, joka on järkyttänyt monia: mä en tykkää olla hierottavana. Olen kerran käynyt ammattihierojalla eikä kokemus ollut kummoisempi enkä tykkää että kukaan kaveri tai puolisokaan hieroo. Mutta viime aikoina hartiat ovat oikeasti olleet tosi kipeät (kiitos huono ergonomia ja kangaskassi johon tungen ihan koko omaisuuteni ja jota kannan mukanani kylillä aamusta iltaan) jolloin olen pyytänyt miestäni lieventämään tuskaani. Silloin ollaan käytetty Weledan rauhoittavaa, laventerin tuoksuista vartaloöljyä.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Neljä suosikkituotetta kotikylpylään”

Mäkin rakastan laittaa jotain löylytuoksua saunassa käydessäni, eukalyptus on mun ehdoton suosikki, siitä tulee nimenomaan juuri sellainen oikein spa-fiilis 🙂

Eukalyptys on kyllä  i h a n a n tuoksuista, sopii saunaan varmasti niin hyvin. <3 Toivottavasti pääset saunomaan tänä viikonloppuna tai että sulla on ylipäätään mukava viikonloppu. 🙂

Moi, Aktiivihiilellä hampaiden pesu voi kuluttaa hampaiden kiillettä, mikä ei ole hyvä juttu. Sitä ei ole suositeltavaa käyttää ainakaan usein.

Hyvä pointti, tästä oon kuullut aikaisemmin ja pitää varmaan paikkaansa. 🙂 Kohtuudella siis sitäkin!

Kommentoi