Kategoriat
Hyvinvointi Pukeutuminen & Kauneus

Näinkin olisi voinut käydä

Kun menimme naimisiin 5.5.2018, se oli kolean kevään ja kylmän yönkin jälkeen ensimmäinen oikea kesäpäivä. Mittari näytti +24, siinä missä tänä vuonna sataa edelleen rakeita. Emme odottaneet viettävämme kesähäitä, mutta sellaiset niistä lopulta tuli.

Kun ukkini sai syöpädiagnoosin, sairaus eteni todella nopeasti. Varasimme lentoliput Australiaan vajaa kahden kuukauden päähän, jotta näkisimme hänet vielä. Se ei ollut itsestäänselvää ja hän kuoli alle kaksi viikkoa lähtöni jälkeen.

Ela joi 3 kk eteenpäin ainoastaan äidinmaidonkorviketta ja se huolestutti minua, koska olin kuullut ”korvikevauvojen” sairastavan enemmän korvatulehduksia ja allergioita. Meillä on tietääksemme ollut nolla korvatulehdusta emmekä ole vieneet sairasvakuutuksesta huolimatta Elaa kertaakaan vielä lääkäriin. Allergioitakaan ei ole. (Muut äidit, jotka stressaavat tätä puolta: älkää. Lapsi joko sairastaa tai ei, oli se maito mitä vain.)

(Kaikkea aika paljon kamalampaakin olisi voinut käydä mutta en mene siihen.)

Olin tämän jälkimmäisen raskauden myötä ajatellut, että touko-kesäkuu olisi hyvä ajankohta muuttaa isompaan asuntoon (laskettu aika syyskuussa) mutta löysimmekin täydellisen asunnon jo tammikuussa. Vaikka alkuraskauden pahoinvoinnissa muutto ei ollut herkkua, olen helpottunut, että nyt keväällä ja kesällä voi rentoutua valmiissa kodissa. Koronakeväänä oli kaikki aika maailmassa sisustaa ja nauttia uusista neliöistä. Mitäköhän etätyöskentelystäkin olisi tullut vanhoilla nurkilla… 😄

”Suomen” koronan aikana kukaan meistä ei ole ollut pienimmässäkään flunssassa. Tiedän, että tämä ei tarkoita sitä, ettemme olisi voineet kantaa tautia joka tapauksessa, mutta olen iloinen, ettei ole ollut mitään oireita, joita analysoida tai tuomita heti koronaksi. Ennen koronaa sairastimme koko suvun voimin (ja mistä sen tietää jos se oli silloin se korona) mutta nyt olemme olleet kaikki terveitä kuin pukit.

Olisin voinut olla menemättä ystäväni syntymäpäiväjuhliin. Itse asiassa toinen ystäväni oli juhlimassa samana iltana myös omia synttäreitään, mutta hän aikaisti juhliaan viikonlopulla, koska tiesi tuplabuukkauksestani. Ferhat, sulle kävi tsägä!

Mekko saatu People Tree

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

Kommentoi