Kategoriat
Matkat

Naantali SPA – rentoutuminen taattu

12-001.jpg

2.jpg

Yhteistyössä Naantali Spa.

Keskiviikko on aika ihanteellinen päivä muistella viikonloppua. Olimme viime viikonloppuna perheen tyttöjen kanssa rentoutumassa ihanassa Naantalin kylpylässä jo toista kertaa. Tästä piti tulla vuosittainen tapa mutta hupsista, edellisestä kerrasta oli kulunut vain puoli vuotta. Puolivuosittainen tapa siis?

Naantali Spa sijaitsee nimensä mukaisesti Naantalissa, Turun naapurissa. Helsingistä sopivan lähellä, mutta silti tulee sellainen olo, että pääsee kuitenkin hetkeksi kauemmas pois. Hotelli on ihanteellisessa merellisessä ympäristössä, jossa on luontoa ja hiekkarantaa, ja vain lyhyt matka Naantalin kaupunkiin. Mieli rauhoittuu jo pelkästään miljöön ansiosta, mutta varsinainen hotelli se vasta paratiisi on.

1.jpg

3.jpg

 

13.jpg

4.jpg

5.jpg

 

6.jpg

Yövyimme Deluxe-huoneissa, josta omasta terassista oli huikeat näkymät ulos. Huone oli siisti ja tilava, omilla kylpytakeilla varustettuna. <3

Kylpylän allasosasto on kattava ja iso, lempparialtaani on lämmitetty ulkoallas. Oli ihana polskutella ulkona, hämärässä ja pakkasessa mutta tunnelmallisessa valaistuksessa ja lämpimässä vedessä. Kylpylässä on mahdollista tilata itselleen myös erilaisia hoitoja. Tällä kertaa emme ehtineet käydä hoidoissa, mutta viime kerrasta on kokemuksia mm. päähieronnasta ja kasvohoidoista, joita voimme aidosti suositella muillekin.

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

10.jpg

Ruoka on myös taivaallisen hyvää, varsinkin Le Soleil -ravintolan illallisbuffet. Tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita, joka varmasti täyttävät jokaisen masun positiivisesti eri ruokamieltymyksistä huolimatta. Huonehintaan sisältyy myös runsas buffetaamiainen, joka tarjoillaan tuossa samaisessa ravintolassa, eikä jättänyt kyllä kylmäksi sekään.

16.jpg

14.jpg

Voin lämpimästi suositella Naantali SPA:ta jokaiselle vuodenajalle ja ihmistyypille. Rakennuksissa on myös kuntosali ja sen ympärillä hyvät lenkkimaastot, jos ajatus täydellisestä rentoutumisesta ei itsessään houkuta. Esimerkiksi joulun välipäiville oli aika hyvä diili menossa.

Oman yöpymisesi voit varata täältä!

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN 

10 vastausta aiheeseen “Naantali SPA – rentoutuminen taattu”

Oi, näyttääpä ihanalta. Kunnon hemmottelureissu kelpaisi kyllä mullekin. 🙂

Mun on pitänyt käydä tuolla jo pitkään miehen kanssa, sain tästä ajatuksen varata huoneen ennen uutta vuotta 🙂 kiitos, saranda!

Olen itse asunut Naantalissa 19 vuotta ja nykyäänkin siellä viikoittain käyn. Enkä ole koskaan yöpynyt kyseisessä kylpylässä. Totesin tässä juuri miehelle, että vaikka melkein naapurissa edelleen asutaan, niin sitä voisi joskus hyvinvarata huoneen Naantalin kylpylästä! 

Olen käynyt toki kylpylän puolella ja ravitoloissa syömässä, mutta siellä olisi kiva viettää rentouttava viikonloppukin joskus!

On ihanaa vaihtaa nukkumapaikkaa aina silloin tällöin vaikka muutos oiskin ihan lähelle – tulee välittömästi sellanen irtittoarjesta -fiilis. 🙂 Varsinkin tuolla!

Kommentoi