Kategoriat
Uncategorized

Myönteisen asiakaspalautteen viikko

DSC_0035-001.JPG

Negatiivisella sanalla on tapana levitä positiivisempaa nopeammin ja laajemmalle. Siksi päätin tietoisesti, että tämä viikko on myönteisen palautteen viikko. Olen keskittynyt tietoisesti miettimään ja esittämään asioiden myönteiset puolet ja valittaa mahdollisimman vähän ja vain silloin jos tiedän että siitä voi oikeasti olla hyötyä.

Sen lisäksi päätin, että jätän päivittäin kirjallista palautetta eri saamastani palvelusta. Olen käyttänyt joka päivä yhden kahvitauon töissä sen parissa. Pari kaunista sanaa on jätetty mm. HSL:lle hymyilevästä Metro-lehden jakajasta, Ravintolasta Rodolfosta, jossa vietimme poikaystäväni kanssa kaksi- ja puolivuotispäivää sekä koulumme Amica-ravintolalle ja kirjastolle. Kirjoitin palautetta jopa verohallinnolle, kun soitin sinne veronpalautuksista. Asiakaspalvelija oli ystävällinen ja selkeä (eikä kettuillut siitä, ettei minulla ollut juuri sillä hetkellä kaikkia lappusia silmien edessä), ettei monen sadan euron pienemmät veronpalautukset edes haitanneet enää. Ainakaan paljon…

DSC_0031-002.JPG

Neule: kirppari / Hame: Bik Bok

Jokainen joka on joskus saanut hyvää asiakaspalautetta tietää miten mukavalta se tuntuu. Eikä sen jättäminenkään ole kuulkaas yhtään sen hassumpaa.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

2 vastausta aiheeseen “Myönteisen asiakaspalautteen viikko”

Asioin töitteni puolesta ihan älyttömän laajasti eri aloilta erilaisten asiakaspalvelijoitten kanssa. Suurin osa on sitä tasaista keskitasoa joitten kanssa asiat hoituu ihan mutkitta, sitten mukaan mahtuu välillä ihan hirveitä tapauksia joista pahimillaan on tullut henkilökohtaisesti loukattu olo ja paha mieli. Mutta sitten on myös niitä jotka on täyttä timanttia. Niistä annan nykyään aikailematta positiivista palautetta. Usein nämä sattuvat vielä samaan osoitteeseen, eli tiettyjen yritysten kanssa on lähes poikkeuksetta äärettömän mukava asioida johtuu se sitten yrityskulttuurista tai asiakaspalvelukoulutuksesta 🙂 Niistä jää älyttömän mukava mieli AINA vaikka asia ei olisikaan mukavimmasta päästä tai joku (itse tai toinen) on mokaillut. Tulee aina ymmärretty ja kunnioitettu olo 🙂

Näin se on kyl usein on! Varmasti monissa paikoissa painotetaan sitä asiakaspalveluhenkeä tai vaihtoehtoisesti palkataan jo valmiiksi sellaisia tyyppejä joilta se tulee luonnostaan. 🙂 Sekin on jännä, ihan kuten sanoitkin, miten inhottavankin asian hoitamisessa voi tulla ihan hyvä mieli kun sitä käsittelee joku hymyilevä ja kärsivällinen tyyppi. Tällainen haluan olla itekin, aina!

Kommentoi