Kategoriat
Koti & Sisustaminen

Muuttamisesta ja muuttumisesta

Yleensä juuri ennen uutta vuotta on mukava saada asioita päätökseen: maksaa roikkuvat laskut, järjestellä vaatekaappia, tehdä loppuvuoden siivous… Tiedättehän – jotta tammikuun ensimmäisenä päivänä voisi herätä mahdollisimman valmiina ihmisenä, joka on oppinut kaikista edellisvuoden virheistä.

Tänään, tammikuun ensimmäisenä päivänä, mulla on asiat keskeneräisemmin ja mahdollisesti sekavammin kuin pitkään aikaan.

Kaksi viimeisinä vuotta sisälsivät molemmat uuden yrityksen ja uuden vauvan. Vaikka en ole vieläkään täysin vakuuttunut lapsiluvun täydestä, en toivo tälle vuodelle ainakaan uutta vauvaa enkä sen puoleen uutta yritystäkään.

Sen sijaan parin viikon kuluttua muutan unelmieni asuntoon, joka uskokaa tai älkää: ei ole Aurinkolahdessa. Never say never, vaikka oikeasti sydämeni pohjalta uskoin etten koskaan muuta täältä pois. Olen aloittanut jo surutyön asian suhteen, dramaattisemmin kuin mitä ehkä pitäisi, ottaen huomioon että uusi koti sijaitsee rantaviivaa 2 km toiseen suuntaan. (Kuvan maisemissa; naapureillekin on selvinnyt, että taloyhtiöön muuttaa bloggaaja kun kuvat piti ottaa jo asuntonäytön yhteydessä…)

En kukoista muutoksen keskellä: olen muuttamisen ja muuttumisen edessä äkäinen ja hermostunut, jopa ahdistunut. Rinnassani on iso möykky, vaikken ole pakannut ainuttakaan muuttolaatikkoa. En kestä keskeneräisyyttä.

Toisaalta olin äkäinen ja hermostunut myös tässä asunnossa ilman kunnollista työtilaa, ja se on muuton suurin syy: oma toimisto, josta on tarkoitus tulla myöhemmin kuopuksen huone. Onnekseni hän tulee nukkumaan vieressäni teini-ikään asti.

Tammikuu on jollekin tipaton, toiselle detox. Mä yritän opetella tammikuussa keskeneräisyyden sietämistä. Rehellisesti sanottuna tässä olisi paljon muutakin opittavaa, mutta onneksi kuukausia on kaksitoista eikä elämän tarvitse olla valmista kaksikymppisenä.

Nykyinen asunto on ollut upea ja ollut vajaa vuoden kotimme läpi koronan, raskauden ja pienvauva-ajan, mutta sille (ja Aurinkolahdelle) on tulossa myöhemmin oma oodi.

Selvisi, että joudun luopumaan jostain, joka on ollut tosi pitkään tosi rakas saadakseni toivottavasti jotain parempaa.

Ja merinäköalan.

Huppari saatu Globe Hopelta

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

5 vastausta aiheeseen “Muuttamisesta ja muuttumisesta”

Hurjasti onnea muuttoon ja uuteen kotiin! <3

Kuulostaa todella tutulta tuo vaikeus sietää keskeneräisyyttä, ja muutenkin muutto on helposti stressaavaa aikaa. Toivottavasti lopputulos kuitenkin palkitsee <3

Oot ihana ja niin oikeassa – täytyy pitää eyes on the price ja miettiä lopputulosta. 😊👌 Maailman parasta uutta vuotta sulle upeus! ❤

Vastaa

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: